Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζούλιας ναρκωτικά: «Δεν απαντιέται το γιατί»
LIFESTYLE

Ζούλιας ναρκωτικά: «Δεν απαντιέται το γιατί»

Ζούλιας ναρκωτικά: «Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη, αλλά δεν πρέπει να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση είναι εθιστικές.»

Ζούλιας ναρκωτικά: Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας ήταν καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης . Ο Βασίλης Ζούλιας, άνοιξε την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε ανοιχτά για την χρόνια εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά, τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε και τη σχέση με την μητέρα του. «Δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει… Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος. Είπα «τώρα δεν θα χρειαστεί να ξαναπονέσω. Είναι μια ουτοπία αυτό όμως…Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Όταν ήρθα αντιμέτωπος με πραγματικά με τα συναισθήματά μου βίωσα καθαρό πόνο. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία…

Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη, αλλά δεν πρέπει να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση είναι εθιστικές. Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει. Η μητέρα μου ήταν απελπισμένη… Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ. Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για επτά χρόνια… Οι απόπειρες αυτοκτονίες που έκανα ήταν απόπειρες προσοχής… Όταν με συνέλαβαν και με πήγαν στον Κορυδαλλό πήδηξα από το μπαλκόνι στο κενό, μπροστά στα μάτια της μητέρας μου. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου αναρωτήθηκε γιατί ζω…».

Ζούλιας ναρκωτικά: Δες το βίντεο που ακολουθεί

«Η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μου»

Η μητέρα μου προσπαθούσε πάντα και ήταν δίπλα μου για να με βοηθήσεις. Κάποιος άκουσε τις δικές της προσευχές και καθάρισα. Πάντα υποστηρικτική και πάντα εναντίον σε όσους έλεγαν ότι θα συνεχίσει να πίνει. Πίστευε σε εμένα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Ομάδα στο Facebook χλευάζει τον Πάνο Ζάρλα για τον θάνατό του με μηχανή – Έξαλλος ο Σωκράτης
Γιώργος Μαυρίδης για τα στούντιο tatoo: “Μας οδηγείτε στην καταστροφή”
Βίκυ Κάβουρα: «Η Άσπα Τσίνα είναι άρρωστη, μάτωσε η καρδιά μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις