Μεταγραφική περίοδος: Πυρετός σε ΑΕΚ -ΠΑΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφική περίοδος: Πυρετός σε ΑΕΚ -ΠΑΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μεταγραφική περίοδος: Δεν φαίνονται για τώρα τα μεγαλόπνοα σχέδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.

25.05.2020 | 21:00

Μεταγραφική περίοδος: Αλαφούζος και Μελισσανίδης δείχνουν ότι δεν παρασύρονται από τα παιχνίδια των μάνατζερ, με αποτέλεσμα τα σχέδια τους να κινούνται σε ρηχά νερά. Προσγειωμένοι τόσα χρόνια δεν μπαίνουν σε τρυπάκι εντυπώσεων, αλλά κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν το υπάρχον υλικό  και να την βγάλουν με παίκτες από ένα… μεσαίο ράφι και όχι από ένα πιο υψηλότερο, που σίγουρα θα τους στοιχίσει αρκετά.  Η πρώτη συνάντηση μεταξύ Ιβιτς και Μελισσανίδη, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα ενώ και με τον προπονητή που βρέθηκε κοντά τους, η κατάσταση έμοιαζε ιδανική για το μέλλον. Η νέα όμως αλλαγή τακτικής από τον Τίγρη, φαίνεται ότι κόβει τον βήχα και τα σχέδια των άλλων δύο συνεργατών του.

Σαφώς και δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει περισσότερη και μεγαλύτερη περικοπή. Γιατί το πεδίο αβεβαιότητας τις επόμενες ημέρες είναι ακόμη θολό. Σιμάνσκι, Αραούχο στη πορεία και η περίπτωση Βράνιες είναι ακόμη τρία ζητήματα που πρέπει να κλειδώσουν για τους κιτρινόμαυρους. Άρα μέχρι στιγμής έχουμε προσεγμένες κινήσεις και όχι πολυέξοδες για την ομάδα της ΑΕΚ. Στην αντίπερα όχθη και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τώρα η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα, προβληματίζει αρκετά. Κατ΄αρχάς τα σχέδια και γενικά το πρόσωπο του Γιώργου Δώνη, είναι δύο στοιχεία που δεν φαίνεται να αρέσουν στον Ισπανό τεχνικό.

Μεταγραφική περίοδος: Όχι στις μεσοβέζικες λύσεις

Η όλη κατάσταση στο τριφύλλι όμως και τα χαμηλά συμβόλαια που έχουν οι πράσινοι, δεν φαίνεται να …γεμίζουν και πολύ τα ταμεία του Γιάννη Αλαφούζου στην πορεία. Γι αυτό μην εκπλαγείτε όταν δείτε τον δρόμο της εξόδου η για τον Ισπανό, η στη θέση του Δώνη κάποιον Ισπανό προπονητή και παραμονή του Ρόχα. Γιατί η μεσοβέζικη λύση δεν υπάρχει πλέον και η κατάσταση μεταξύ των προαναφερόμενων, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Δείτε ακόμη

Ντόρτμουτ και Μπάγερν εντυπωσίασαν
Θερμό ιταλικό πρωτάθλημα
Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ

 

Exit mobile version