Ιταλία κορονοϊός ποδόσφαιρο: Με συνθήκες καύσωνα η επανέναρξη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία κορονοϊός ποδόσφαιρο: Με συνθήκες καύσωνα η επανέναρξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελισάβετ Μαυρίδου

Ιταλία κορονοϊός ποδόσφαιρο: Με πολύ ζέστη λογικά η επανέναρξη στην SERIE A γιατί όλα δείχνουν ότι θα αρχίσει γύρω στις 20 Ιουνίου, σύμφωνα και με την γνώμη των ειδικών.

25.05.2020 | 10:15

Ιταλία κορονοϊός ποδόσφαιρο: Με πολύ ζέστη λογικά η επανέναρξη στην SERIE A γιατί όλα δείχνουν ότι θα αρχίσει γύρω στις 20 Ιουνίου, σύμφωνα και με την γνώμη των ειδικών. Ιντερ, Μιλαν και Γιουβέντους, μιλούν ήδη για μεγάλες ζημιές η μάλλον μετράνε τις οικονομικές πληγές τους.  Ο Ουρμπιάνο Κάϊρο, πρόεδρος της Τορίνο, υποστήριξε ότι μπορεί να αισιοδοξεί για την επανέναρξη του Ιταλικού Πρωταθλήματος, αλλά συγχρόνως προβληματίζεται για την συνέχεια.

«Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ξαναμπούν στην μάχη του ποδοσφαίρου με μια απλή προπόνηση και πιο εντατική μόνο μέσα σε 20 ή 25 μέρες. Δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε τραυματισμούς και σίγουρα τα ιατρικά επιτελεία δεν πρόκειται να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι πολύ φρέσκες ακόμη στις μνήμες μας οι αγώνες που έκαναν όλοι οι γιατροί και όλος ο κόσμος για να μειωθούν τα θύματα από τον κορονοϊό. Έτσι κι εμείς δεν μπορούμε να επιστρατεύσουμε όλο αυτόν τον κόσμο προκειμένου να τον έχουμε αμέσως κοντά μας».

Ιταλία κορονοϊός ποδόσφαιρο: Δύο ακόμη τεράστια πρωταθλήματα βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, όπως είναι και το συνηθισμένο σλόγκαν της εποχής μας.

Ο πρόεδρος της Τορίνο δικαιολογημένα εκφράζει επιφυλάξεις για το αν θα συνεχιστεί η σεζόν. Έτσι με τα τωρινά σχέδια αν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 20 περίπου Ιουνίου, λογικά θα τελειώσει γύρω στις 20 Αυγούστου. «Είναι ανθρωπίνως αδύνατον χωρίς να ξεκουραστούν οι παίκτες να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στο τέλος Αυγούστου και μετά να κληθούν να επανέλθουν στις υποχρεώσεις τους το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Η αρχή πρέπει να γίνει από 20 Οκτωβρίου τουλάχιστον και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το EURO to επόμενο καλοκαίρι»
Άρα όλα αυτά δείχνουν ότι το ακανθώδες πρόβλημα σε πολλά πρωταθλήματα δεν είναι μόνο για την Ιταλία.

 

Η Γαλλία και η Ισπανία είναι επίσης δύο μεγάλες υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου, γύρω από τις οποίες τα εκατομμύρια ….χορεύουν. Δυστυχώς όμως η σημερινή χαώδης κατάσταση μόνο αβεβαιότητα προκαλεί και μπορεί να είναι η αρχή για μεταγραφές ουσίας για τους περισσότερους, αλλά δυστυχώς για άλλους η απαρχή για μια αντίστροφη και ραγδαία καταστροφή. Η απάντηση σε λίγες ημέρες…

Δείτε ακόμη

Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ
Νέος μεταγραφικός στόχος για ΠΑΟΚ!
Play off: Αντίστροφη μέτρηση και για τον ΟΦΗ
Exit mobile version