Σισέ: Θέλω 4 γκολ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σισέ: Θέλω 4 γκολ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Σισέ: Τον ποδοσφαιρικό εαυτό του έχει κρεμάσει σαν… είδος προς χάρισμα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο άλλοτε εμβληματικός στράικερ του Παναθηναϊκού και της εθνικής Γαλλίας

23.05.2020 | 11:01

Σισέ: Τον ποδοσφαιρικό εαυτό του έχει κρεμάσει σαν… είδος προς χάρισμα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο άλλοτε εμβληματικός στράικερ του Παναθηναϊκού και της εθνικής Γαλλίας. Ο 39χρονος πρώην διεθνής επιθετικός που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Αγγλία, Ιταλία, Μέση Ανατολή, Γαλλία, Ελλάδα, Ελβετία και Ρωσία, έχει πετύχει στην καριέρα του 96 τέρματα στη γαλλική ligue 1 και επιθυμεί διακαώς προτού κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του να φτάσει τα 100, αριθμός σταθμός που θα τον βάλει στο πάνθεον των Γάλλων σκόρερ.

«Είμαι σκόρερ, έχω 96 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και χρειάζομαι άλλα 4 τέρματα για τα 100, θέλω να το κάνω πριν πεθάνω!», λέει σε συνέντευξή του ο αγαπημένος της πράσινης εξέδρας και προσθέτει: «Είναι κάτι που σκέφτομαι συνέχεια, ο κόσμος μου λέει να το αφήσω, αλλά εμένα κάτι μου λείπει! Είναι ωραίο να παίρνεις νίκες, να κερδίζει η ομάδα, αλλά εμάς μας αρέσει να πετυχαίνουμε γκολ και με ενοχλεί πολύ αυτή τη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να το δοκιμάσω να το πετύχω. Δεν είναι θέμα χρημάτων ούτε έχω ανάγκη από χρήματα αυτή τη στιγμή, είναι κάτι πολύ προσωπικό, κάτι που θέλω να κάνω για να είμαι 100% ικανοποιημένος με την ποδοσφαιρική μου καριέρα».

Σισέ: Από τα σαλόνια στα αλώνια

O Σισέ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την τριετία 2009-11 με συγκομιδή 47 τέρματα σε 61 εμφανίσεις πριν φύγει για λογαριασμό της Λάτσιο, όπου δεν έκανε καλές σεζόν, για να ακολουθήσει μία περιπλάνηση σε Μέση Ανατολή, Ρωσία, Β’ Γαλλίας και παρότι είχε ανακοινώσει το 2015 ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, το 2017 επέστρεψε για μία σεζόν στην Ελβετία όπου και έκλεισε ουσιαστικά την καριέρα του στην Υβερντόν με 24 γκολ σε 28 παιχνίδια στην γ’ κατηγορία, αφού πέρσι μετακινήθηκε στην Βιτσέντζα αλλά δεν έπαιξε ποτέ αφού η ομάδα χρωστούσε πριν καν ξεκινήσει η σεζόν και δεν της επιτράπηκε ποτέ να δηλώσει συμμετοχή στην δ’ Ιταλίας.

Δείτε ακόμη

Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική απελπισία
Ιταλία: «Στρέβλωση» καταγγέλλουν οι ποδοσφαιριστές
Κόκε και Ροναλντίνιο, βίοι παράλληλοι
Exit mobile version