Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 34χρονη Καλλιθέα: Νέο βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι δείχνει δύο γυναίκες
"ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ"

34χρονη Καλλιθέα: Νέο βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι δείχνει δύο γυναίκες

34χρονη Καλλιθέα: Μέχρι στιγμής, από τις μαρτυρίες και τα ελάχιστα λόγια που κατάφερε να ψελλίσει η 34χρονη που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, είχε γίνει γνωστό ότι η δράστις είναι μία

34χρονη Καλλιθέα: Ένα νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα. Το νέο οπτικό υλικό φαίνεται μάλιστα να ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο, φαίνονται και άλλα δύο πρόσωπα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έπαιξε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες, ενώ μέχρι στιγμής ήταν γνωστό, και από την περιγραφή της 34χρονης, ότι δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι ήταν μία γυναίκα που φορούσε μαύρα ρούχα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Επίσης, τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της, ώστε να κάνει κάτι τέτοιο.

34χρονη Καλλιθέα: Μίλησε ξανά στους αστυνομικούς η 34χρονη

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη Ιωάννα ξαναμίλησε με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις των ανδρών της Ασφάλειας και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της σχετικά με τα γεγονότα. Μετά το αρχικό σοκ αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη της πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές.

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

34χρονη Καλλιθέα: Πού εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε το θύμα της άγριας επίθεσης. Επίσης λαμβάνονται καταθέσεις από τον πρώην και τον νυν σύντροφό της. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

«Πάρ’ τα μωρή, καλά να πάθεις» είπε η δράστις και έριξε το βιτριόλι

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρ’ τα μωρή, καλά να πάθεις» όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα. «Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;» είπε αυτόπτης μάρτυρας. Η δράστις είχε στήσει καρτέρι καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει η 34χρονη στο γραφείο της. Φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ό,τι υλικό έχουν στα χέρια τους. Το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

Σώθηκε το μάτι της, θα έχει κάποια απώλεια όρασης

Η 34χρονη έφυγε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο. Τα νέα είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο θα υπάρχει μια απώλεια όρασης.

Φερεντίνος: Είμαι σοκαρισμένος, ήταν πολύ ευχάριστη κοπέλα

Η άτυχη 34χρονη είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και στο τηλεπαιχνίδι Deal. Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Χρήστος Φερεντίνος, δήλωσε στον Alpha σοκαρισμένος από το τραγικό περιστατικό εκφράζοντας την συμπαράσταση όλης της ομάδας τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της. Μάλιστα, ο Χρήστος Φερεντίνος είπε ότι η νεαρή κοπέλα ήταν πολύ ευχάριστη και πως τη θυμάται να χαμογελάει ακόμα και τις στιγμές που έχανε.

Επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα με μάσκα

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 09:30 το πρωί σε κτίριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Εκεί όπου εργάζεται η άτυχη 34χρονη. Τα πρώτα στοιχεία από τα βίντεο και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν ως δράστη της επίθεσης μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα. Της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μαυροφορεμένη δράστις φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στην 34χρονη έξω από το ασανσέρ του κτιρίου.

Κούνεβα για επίθεση με βιτριόλι: Τώρα ξεκινά ο Γολγοθάς της κοπέλας

Μνήμες από το μακρινό 2008, όταν η ίδια επιστρέφοντας από τη δουλειά της στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας σοβαρές βλάβες στον οργανισμό της, ξύπνησε στην Κωνσταντίνα Κούνεβα η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε 34χρονη στην Καλλιθέα. H κ. Κούνεβα τόνισε: «Αυτό το υγρό, που είναι ένα σπιτικό χημικό όπλο, καταστρέφει ζωές και σκοτώνει ανθρώπους».

Η ίδια έχει κάνει δεκάδες χειρουργεία και θεραπείες από εκείνο τον Δεκέμβριο, οπότε και άλλαξε η ζωή της: «Κάηκαν οι φωνητικές χορδές, ο οισοφάγος, ο πνεύμονας, το στομάχι… Με την αναπνοή και τις αναθυμιάσεις καταστράφηκαν τα όργανα». «Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της κοπέλας. Αυτό το υγρό σε καίει για 20 μέρες…», υπογραμμίζει και θυμάται: «Ήταν δύσκολο να αντέξω αυτόν τον πόνο. Καίγονταν τα πάντα. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος πόνος».

Η επίθεση με βιτριόλι τη νύχτα της 23ης Δεκεμβρίου

Τα μεσάνυχτα της 23ης Δεκεμβρίου 2008, στα Άνω Πετράλωνα, υπήρξε η επίθεση με βιτριόλι κατά της πρώην ευρωβουλευτού και μαχητικής συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα. Η κυρία Κούνεβα εργαζόταν σε εταιρεία καθαρισμού με έδρα τον Πειραιά και είχε προχωρήσει σε σειρά καταγγελιών για άθλιες συνθήκες εργασίας και εκμετάλλευση στις εταιρείες καθαρισμού. Οι έρευνες όμως διαφόρων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα λόγω της αρχικής αδράνειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις