Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Χρανιώτης – παιδί: Στην πιο όμορφη περίοδο, λέει πως… δεν είναι πολύ άντρας
LIFESTYLE

Γιώργος Χρανιώτης – παιδί: Στην πιο όμορφη περίοδο, λέει πως… δεν είναι πολύ άντρας

Γιώργος Χρανιώτης - παιδί: Το ζευγάρι βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Γιώργος Χρανιώτης – παιδί: Ο Γιώργος Χρανιώτης βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής του καθώς περιμένει με τη γυναίκα του το πρώτο τους παιδί. Ο ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, το παιδί που περιμένει και τον λόγο που αισθάνεται πλέον περισσότερο άντρας. «Δυστυχώς, δεν είμαι πολύ άντρας. Δεν κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι και δεν το λέω με καμία υπερηφάνεια», δήλωσε. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι την περίοδο της καραντίνας προσπάθησε να κάνει τέτοιες δουλειές, πήγε να βάψει μαζί με έναν φίλο του γιατί θέλει να βάψει το δωμάτιο του μωρού και άρχισε να μαγειρεύει.

«Με ένα τρόπο καλλιέργησα τον ανδρισμό μου. Αισθάνομαι πιο άντρας τώρα τουλάχιστον στα μάτια της γυναίκας μου», είπε. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τέλη Ιουνίου έρχεται το μωρό. «Είναι μία καινούργια περιπέτεια στη ζωή μου. Αν δεν το δω έτσι θα φρικάρω» είπε. «Μέχρι τα 40 μου αν μου έλεγες ότι έχεις μία κόρη, έλεγα ‘τον κακομοίρη’. Μετά τα 40 άρχισα να ζηλεύω και έτσι κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα μου», εξομολογήθηκε.

Λιώνει η σύζυγός του

Και η σύζυγός του είχε αποκαλύψει λίγες μέρες αργότερα το φύλο του μωρού: «Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας».

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του παιδί την περίοδο της καραντίνας – λόγω και εγκυμοσύνης- τηρούσε σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας. Τώρα που όλοι έχουμε λίγο χαλαρώσει ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθεί να απολαύσει την περίοδο που ακόμα οι ευθύνες δεν είναι τόσο μεγάλες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις