Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρηστίδου – Γιαννόπουλος: Εκνευρισμός και αμηχανία στον “αέρα”
LIFESTYLE

Χρηστίδου – Γιαννόπουλος: Εκνευρισμός και αμηχανία στον “αέρα”

Χρηστίδου - Γιαννόπουλος: Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση φάνηκε να ήρθε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί στην εκπομπή της με τη στάση που έδειξε να κρατά ο καλεσμένος της.

Χρηστίδου – Γιαννόπουλος: Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, που συμμετέχει στο J2US ως ντουέτο με την Δέσποινα Ολυμπίου, συνδέθηκε μέσω βίντεοκλήσης με την πρωινή εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα». Ωστόσο, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τον ρωτήσει σχετικά με τις αντιδράσεις του στην κριτική επιτροπή του J2US, ο ηθοποιός έδειξε να ενοχλείται και να μην θέλει να απαντήσει. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος δεν είναι ο μόνος που τα έχει βάλει με τους κριτές του J2US. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε ένα απίστευτο σχόλιο για τα όσα της είπε η Μαρία Μπακοδήμου. «Πρόσεχε θα δαγκώσεις τη γλώσσα σου» είπε η παρουσιάστρια, χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κάποιο λόγο να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Είστε εδώ μόνο αν το θέλετε, αν δεν θέλετε μπορούμε και να κλείσουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα» του απάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής, εμφανώς ενοχλημένη. «Αισθάνομαι λίγο αμήχανα τώρα, νόμιζα ότι θέλετε να είστε εδώ» είπε μεταξύ άλλων. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ο ηθοποιός τοποθετήθηκε στο ζήτημα της κριτικής που δέχεται από τους κριτές του J2US: «Είναι αυταπόδεικτο δικαίωμά μου να έχω άποψη. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη σφραγίδα του και την ταυτότητά του.» είπε και υποστήριξε πως οι παρατηρήσεις του δεν είναι ζήτημα κόντρας.

Είμαι βέβαιος, με τη Βίκυ και με το Σταμάτη έχω κάνει πολλά χρόνια παρέα, ότι με όλους θα βγαίναμε έξω και θα περνούσαμε ωραία σημείωσε επίσης ο ηθοποιός που βλέπουμε τα βράδια του Σαββάτου στο J2US, από το οποίο αποχώρησαν η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Τι συνέβη

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου αντέδρασαν στα όσα είπε ο Σταμάτης Φασουλής στο προηγούμενο επεισόδιο του J2US. «Λιγότερη σιγουριά, είσαι πολύ σίγουρος για όλα. Ο καλλιτέχνης έχει και ερωτηματικά, έχει και αμφιβολίες. Εκείνο που βγάζεις είναι ότι τα ξέρω μωρέ, εντάξει είναι όλα. Δεν είναι έτσι», είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής.

«Σέβομαι την άποψή του, αλλά θα διαφωνήσω. Ο καλλιτέχνης μπορεί να είναι σεμνός και ταπεινός, εγώ αυτό κάνω, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι 59 στα 60, έχω 12.000 ένσημα. Αν δεν είχα σιγουριά σε αυτό που πάω να κάνω, που πάω τότε;», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο εισαγωγικό βίντεο.

«Ένιωσα ότι προσβάλλουν τον Γιώργο, προσβάλλουν την ιδιότητα του Γιώργου, σαν καλλιτέχνης», πρόσθεσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις