Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αραούχο θλάση: Πρώτος πονοκέφαλος στην ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αραούχο θλάση: Πρώτος πονοκέφαλος στην ΑΕΚ

Αραούχο θλάση: Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, υπέστη θλάση και είναι αμφίβολο αν και πόσο θα παίξει στα playoffs.

Αραούχο θλάση: Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο πρώτος μεγάλος πονοκέφαλος στην ΑΕΚ, μετά την επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα από την καραντίνα για τον κορωνοϊό. Μεγάλη ατυχία στην ΑΕΚ, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο υπέστη μυικό τραυματισμό στις προπονήσεις μετά την καραντίνα για την πανδημία του κορωνοϊού. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι είναι θλάση βαριάς μορφής ο Αργεντινός σέντερ φορ, δύσκολα θα παίξει με την ΑΕΚ, στα πρώτα ματς των πλέι οφ της Super League, όταν αυτή επιστρέψει στην δράση. Και αυτό διότι η απουσία του θα πρέπει να είναι για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ αναμένεται η σέντρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος στις 7 Ιουνίου.

Και το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς έρχεται από τραυματισμό και ο Νέλσον Ολιβέιρα και δεν είναι έτοιμος. Οπότε δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να έχει πρόβλημα στα πρώτα ματς των πλέι οφ, στην θέση του σέντερ φορ. Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί επακριβώς η ζημιά που υπέστη ο «Τσίνο». Να θυμίσουμε ότι ο Αραούχο είναι δανεικός με οψιόν αγοράς στα 2,7 εκατ. ευρώ από την Λας Πάλμας, αλλά στην Ενωση ζητούν μείωση της ρήτρας από τους Ισπανούς.

Δείτε ακόμη

Χωρίς λεφτά, ρεύμα και αστυνομία – Το μυστικό νησί της ευτυχίας

Αυστραλία: Ένα μικρό κοάλα θέλει να… μάθει γράμματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις