Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κικίλιας γενέθλια: Η Τζένη Μπαλατσινού εύχεται στον άντρα της ζωής της
LIFESTYLE

Κικίλιας γενέθλια: Η Τζένη Μπαλατσινού εύχεται στον άντρα της ζωής της

Κικίλιας γενέθλια: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της.

Κικίλιας γενέθλια: Γενέθλια έχει σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και πρώτη απ΄όλους που του ευχήθηκε ήταν φυσικά η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού. Ο Βασίλης Κικίλιας που κλείνει τα 46, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής αυτή την περίοδο, όντας ανάμεσα στους επικεφαλής στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό και το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένο με το βαρύ καθήκον της καταπολέμησης της πανδημίας. Σύμμαχος στους αγώνες του είναι πάντα η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία τον στηρίζει απόλυτα και είναι υπερήφανη για τα κατορθώματά του.

Έτσι με μία τρυφερή ανάρτηση η λαμπερή παρουσιάστρια ευχήθηκε και δημόσια “χρόνια πολλά” στον άνδρα της, γράφοντας στη λεζάντα:  “Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα!”.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους στον κατάφυτο Iερό Nαό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ένα υπέροχο, γραφικό εκκλησάκι που κάθε άλλη παρά την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας αφήνει. Κουμπάροι, οι Εύα Αντωνοπούλου και Παναγιώτης Αρκουμανέας.  Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει τον γάμο σε κλειστό κύκλο με λίγους και εκλετούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους, εντοπίσαμε τους: Μαρέβα Mητσοτάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, o Nίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, ο Στέλιος Παρλιάρος αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς!

Δείτε ακόμη

“Μαζευτείτε σπίτι κοπρόσκυλα” – Η ανάρτηση της Παπαθωμά για τον κορονοϊό ανάβει “φωτιές”

O Νίκος Αναδιώτης έλαβε Θεία Κοινωνία κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις