Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Σνικ – γενέθλια: Η πρώτη της φωτο στο Instagram
LIFESTYLE

Ηλιάνα Σνικ – γενέθλια: Η πρώτη της φωτο στο Instagram

Ηλιάνα Σνικ - γενέθλια: Τo post του μοντέλου και το πάρτι του τράπερ στο νέο του σπίτι.

Ηλιάνα Σνικ – γενέθλια: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik, έχει γενέθλια και η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram είναι γεγονός. Ο δημοφιλής trapper κλείνει τα 33 του χρόνια και η κριτής του GNTM δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με τον Snik, όπου ποζάρουν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, με το μοντέλο να φορά μπλούζα Senorita, από το γνωστό του τραγούδι με την Τάμτα. «Happy Birthday Top Boy» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Στη συνέχεια μάς έδειξε μέσω των Insta Stories την εντυπωσιακή τούρτα του και άλλη μία κοινή τους φωτογραφία.

Η σχέση του μοντέλου και του trapper αποκαλύφθηκε το περασμένο φθινόπωρο, όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε κοινή έξοδο στο Χαλάνδρι. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik δεν έκρυψαν ποτέ τον ερωτά τους και κατά τη διάρκεια εξόδων τους έδειχναν το πόσο όμορφα περνούσαν ο ένας με τον άλλον. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε και ένα βίντεο στα Stories της, όπου τραγουδά με τον Snik.

Για το ζευγάρι μίλησε και η Έλενα Χριστοπούλου σε συνέντευξη της πρόσφατα: “Φυσικά θα βγούμε και με τον Snik, γιατί έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τον εκτιμώ πολύ. Βγαίνουμε για φαγητό και μιλάμε για χιλιάδες πράγματα. Ειδικά για μόδα. Ξέρει τη μόδα καλύτερα από τον καθένα, σε ταπώνει στο δευτερόλεπτο. Είναι πολύ cool άτομο. Εμένα με νοιάζει ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να είναι καλά και να χαμογελάει. Η Ηλιάνα χαμογελάει συνέχεια, είναι στην καλύτερή της φάση. Οπότε, είμαι και εγώ χαρούμενη δίπλα της”.

«Σπάνιο: Φαντάσου να βρεις την αγάπη και τη φιλία στο ίδιο άτομο», έγραφε το κείμενο που έκανε repost το γνωστό μοντέλο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις