Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαρδαλιάς – Αυτοψία: Ο Σρόιτερ υποδέχεται τον υφυπουργό – Τα υπέροχα λόγια για τις κόρες του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς – Αυτοψία: Ο Σρόιτερ υποδέχεται τον υφυπουργό – Τα υπέροχα λόγια για τις κόρες του

Χαρδαλιάς - Αυτοψία: Ο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, σε μια διαφορετική συνέντευξη, μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την οικογένειά του.

Χαρδαλιάς – Αυτοψία: Ένα απόσπασμα από την εκπομπή Αυτοψία με καλεσμένο τον Νίκο Χαρδαλιά έπαιξε το Happy Day. Απόψε ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχεται τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, σε μια διαφορετική συνέντευξη, όπου ο ίδιος μιλάει πρώτη φορά δημοσίως για την οικογένειά του. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει τον ρόλο του μέσα στην οικογένειά του και πώς το αποκαλούν οι κόρες του: “Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και με τις κόρες μου και για τη σύζυγο. Νομίζω όπως αν κάτι πραγματικά μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Όσοι γνωρίζουν, νομίζω πως μπορούν να απαντήσουν αν είμαι αυταρχικός στο σπίτι. Ο καθένας μέσα στην οικογένεια έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Ο δικός μου; Μπορώ να πω πως εκεί είμαι μάλλον ο καλός της παρέας.

Ξέρετε τι σχέση που έχουν οι κόρες με τους πατεράδες. Οπότε αυτή τη σχέση νομίζω την τιμώ. Είναι σημαντικό αυτό που λένε και τα κορίτσια και το έγραψαν και στα γενέθλιά μου. Ότι μπορεί και οι δύο να βρουν τους πρίγκιπες τους, αλλά θα παραμείνω ο βασιλιάς της καρδιάς τους”.

Οι κόρες του

O Νίκος Χαρδαλιάς, από τις 15 Μαρτίου 2020, διατελεί Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Μαζί με το Σωτήρη Τσιόδρα είναι υπεύθυνοι για την καθημερινή μας ενημέρωση στις 18:00, σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως είναι φυσικό, όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του μάχιμου πολιτικού, καθώς είναι ελάχιστα όσα γνωρίζουμε για εκείνον. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι χαμηλών τόνων και επιδιώκει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εμείς ψάξαμε το Instagram της μεγαλύτερης κόρης τους, η οποία είναι μόλις 19 ετών και πραγματικά μια κούκλα. Η Ιωάννα Χαρδαλιά είναι καρπός του έρωτα του Νίκου Χαρδαλιά με την πρώτη του σύζυγο, Αργυρώ Μαστρανδρέου. Είναι ξανθιά με καστανά μάτια και σπουδάζει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η μικρούλα

Την Δήμητρα που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αθλήτρια και γυμνάστρια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Βύρωνα. Η Δήμητρα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2012 και έκτοτε έκανε και επίσημα τον Υφυπουργό Πολιτικής προστασίας, «κοριτσομπαμπά».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε μια από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την Demy του, σχολιάζει «Με το γατί μου», αποκαλύπτοντας έτσι πώς φωνάζει χαϊδευτικά, τη μικρότερη κόρη του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να δει την τρυφερή πλευρά, αυτή του μπαμπά, μέσα από υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την μικρή Δημητρούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις