Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

23

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξαφάνιση Στυλίδα: Συναγερμός για 10χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση Στυλίδα: Συναγερμός για 10χρονη

Εξαφάνιση Στυλίδα: O πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μιλώντας στο Star, είπε πως το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι.

Εξαφάνιση Στυλίδα: Ένα 10χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης από την περιοχή της Στυλίδας. Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 09:30 το πρωί. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς το κοριτσάκι εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εντολής απομάκρυνσης της από επικίνδυνο περιβάλλον. Η Μελαχροινάκη Δήμητρα έχει ύψος 1.40 μ., έχει 30 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

O πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μιλώντας στο Star, είπε πως το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι και γι’ αυτό υπήρχε εισαγγελική εντολή. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, έλαβε και ένα απειλητικό τηλεφώνημα από αυτόν που ενδεχομένως έχει το παιδί. «Χωρίς λόγο δεν θα μπορούσε η αστυνομία και ο εισαγγελέας να πάρουν ένα παιδί από το σπίτι του» τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις