Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ντελίβερι κοκαΐνης: Ιδιοκτήτης καφετέριας μετέφερε καφέ και… ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Ντελίβερι κοκαΐνης: Ιδιοκτήτης καφετέριας μετέφερε καφέ και… ναρκωτικά

Ντελίβερι κοκαΐνης: Οι αστυνομικοί τον υποπτεύθηκαν και διαπίστωσαν ότι εκτός από καφέδες μετέφερε και αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη.

Ντελίβερι κοκαΐνης: Μαζί με τους καφέδες, που έκανε delivery σε σπίτια και χώρους εργασίας των Νοτίων Προαστίων, μετέφερε και φιξάκια κοκαΐνης, νεαρός ιδιοκτήτης καφέ, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Γλυφάδα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Λίγο αργότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής αττικής στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 226 γραμμαρίων κοκαΐνης και συνελήφθη και η 22χρονη φίλη του, η οποία βρισκόταν στο σπίτι. Τον καιρό του κορονοϊού, τα παιδιά του delivery ήταν αυτά που συνέβαλαν τα μέγιστα με τις διαδρομές τους πάνω στα μηχανάκια να μην λείψει τίποτα από τους πολίτες, που έμεναν στα πίτια τους, αλλά και να μην πηγαίνουν οι πελάτες στα καταστήματα δημιουργώντας συνωστισμό. Όμως, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις του οδηγού της συγκεκριμένης μηχανής στη Γλυφάδα,.

Κάλεσαν τον οδηγό, έναν 29χρονο Ελληνα, ουκρανικής καταγωγής για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κάνει λάθος. Στην κατοχή του μαζί με τα άλλα είδη-καφεδες κλπ- που μετέφερε για παράδοση, είχε και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν κόκα, βάρους τριών γραμμαρίων. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο οδηγός προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.  αστυνομικοί του οποίου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του. Εντός της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 226,- γραμμ., ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, ψαλίδι – κόφτης (κατάλληλο για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών) και έξι συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Συνελήφθη και η 22χρονη

Εντός της οικίας εντοπίσθηκε η 22χρονη Ελληνίδα φίλη του η οποία επίσης συνελήφθη. Κατασχέθηκαν επίσης η μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ο κατηγορούμενος καθώς και το ποσόν των -460- ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.Δήλωση για τη σύλληψη έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλιακμάνης.

“Όλο αυτό το διάστημα η ΕΛΑΣ” είπε, “πέρα από την αποτελεσματική αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού, δεν έπαψε ούτε στιγμή να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το έγκλημα Η διοικητής του Α.Τ,  παρόλο που η υπόθεση φαινόταν απλή, λόγω της εμπειρίας της, αντελήφθη ότι έχει και άλλες διαστάσεις και μετά από έρευνα στην οικία του συλληφθέντα με αστυνομικό σκύλο,  διαπιστώθηκε  ότι είχε αποκρύψει και άλλες ποσότητες κοκαΐνης”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις