Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα στη Βουλιαγμένη πιασμένοι χέρι χέρι
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα στη Βουλιαγμένη πιασμένοι χέρι χέρι

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Το διάσημο ζευγάρι μένει σπίτι και αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις, όμως δεν χάνει ευκαιρία για σωματική άσκηση

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Η καραντίνα για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλία Κρασσά περιλαμβάνει πολλές ώρες παιχνιδιού στο σπίτι. Τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολος, έχουν την τύχη να απολαμβάνουν περισσότερο τους γονείς τους. Βέβαια, το ζευγάρι δεν ξεχνά να βρίσκει χρόνο και για τη σχέση του. Την εποχή της πανδημίας αυτό συνδυάζεται με σωματική άσκηση. Η παρουσιάστρια του Shopping Star και ο γνωστός επιχειρηματίας απαθανατίστηκαν στις 9 Απριλίου να κάνουν τον περίπατό τους στα νότια προάστια. Με athleisure look και πιασμένοι χέρι χέρι περπάτησαν για  λίγη ώρα στους δρόμους της γειτονιάς τους.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά με εντυπωσιακά σύνολα και ψηλοτάκουνα αλλά φαίνεται πως νιώθει εξίσου όμορφα με μια φόρμα και ένα φούτερ τα οποία οποία συνδύασε με αμάνικο τζάκετ. Και καλά κάνει γιατί φυσική είναι ίσως περισσότερο όμορφη και γοητευτική.

Η παρουσιάστρια του STAR έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που όσο μπορεί φροντίζει να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, είχε ποστάρει και μια φωτο από το απίστευτα εντυπωσιακό σπίτι τους:

https://www.instagram.com/p/B4KNnH4hOkU/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις