Κανίβαλος Ουκρανία: Έφαγε τα πόδια της φίλης του λόγω… πείνας

ΚΟΣΜΟΣ

Κανίβαλος Ουκρανία: Έφαγε τα πόδια της φίλης του λόγω… πείνας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Κανίβαλος Ουκρανία: Ο 41χρονος δράστης δολοφόνησε την άτυχη 50χρονη κατά την διάρκεια πάρτι με αλκοόλ.

21.04.2020 | 10:49

Κανίβαλος Ουκρανία: Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ουκρανία. Αστυνομικοί κλήθηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση εξαφάνισης μιας 50χρονης γυναίκας και ήρθαν αντιμέτωποι με μια άκρως αποκρουστική αλήθεια. Ο 41χρονος φίλος της είχε φάει τα… πόδια της, επειδή πεινούσε.

Ο Αλεξάντερ, όπως είναι το όνομα του 41χρονου, φέρεται, μάλιστα, να εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έκαναν έφοδο στο σπίτι του να απολαμβάνει το ανατριχιαστικό «δείπνο» του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 41χρονος και η 50χρονη έκαναν πάρτι με αλκοόλ στις 13 Απριλίου όταν ξαφνικά ο Αλεξάντερ πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε το λαιμό της άτυχης γυναίκας. Στη συνέχεια ο 41χρονος έκοψε τα πόδια της 50χρονης και πέταξε την υπόλοιπη σορό σε μια συστάδα δέντρων σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του.

Τι είπε ο 41χρονος στις Αρχές

Μία μέρα αργότερα, μια οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το θέαμα. Όπως μετέδωσαν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι «μαγείρεψα τα πόδια της και τα έφαγα γιατί πείνασα». Η έρευνα είναι σε εξέλιξη με τον 41χρονο να βρίσκεται αντιμέτωπος με πολυετή ποινή κάθειρξης για την αποτρόπαια πράξη του.

Δείτε ακόμα

CNN: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δίνει μάχη για τη ζωή του

Νέο “μαύρο” ρεκόρ στην Τουρκία – Ο Ερντογάν ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα

”Ο Covid – 19 δεν είναι πνευμονία” – Αμερικανός γιατρός αναφέρει ακόμα έναν ”εχθρό” (vid)

Μέσα σε 12 ώρες εκτέλεσε 16 τουλάχιστον άτομα – Αυτός είναι ο μακελάρης του Καναδά

Exit mobile version