Παρτσαλάκης νέα: Παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά εκτός κινδύνου

LIFESTYLE

Παρτσαλάκης νέα: Παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά εκτός κινδύνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παρτσαλάκης νέα: Σύμφωνα με την κουμπάρα του, κ. Ελευθερία, δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση.

20.04.2020 | 08:14

Παρτσαλάκης νέα: Θετικά είναι τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος εσπευσμένα εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο, με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του ο ηθοποιός νοσηλεύεται  εκτός κινδύνου. Ο αγαπημένος ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν από την Ανάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Σύμφωνα με την κουμπάρα του, κ. Ελευθερία, δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Όπως γράφει χαρακτηριστικά σε μήνυμα που έστειλε στο Alphafreepress.gr, “καλά στην υγεία του είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο κι έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Συνεχούς Φροντίδας αλλά σε απόλυτα ελεγχόμενη κατάσταση. Για λόγους πρόληψης, θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη και δε θα χρειαστεί ούτε αγγειοπλαστική ή άλλη επέμβαση, παρά μόνο φαρμακευτική αγωγή και οδηγίες για… ξεκούραση!”.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό: «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

Δείτε ακόμη

Καραντινάτο… Πάσχα σε μπαλκόνια, ταράτσες και αυλές

Μέγκαν και Χάρι έβαλαν μάσκες και φόρμες και μοίρασαν φαγητά στα σπίτια (vid)

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έβαλε ό,τι πιο σέξι βρήκε και πήγε για… ηλιοθεραπεία

Ανάσταση στην παιδιατρική πτέρυγα νοσοκομείου – Το περίεργα Χρόνια Πολλά της Χρηστίδου

Exit mobile version