Μέγκαν Χάρι – νέα: Με μάσκες και φόρμες μοίρασαν φαγητά στο Λος Άντζελες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέγκαν Χάρι – νέα: Με μάσκες και φόρμες μοίρασαν φαγητά στο Λος Άντζελες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μέγκαν Χάρι - νέα: Το Project Angel Food μαγειρεύει και παραδίδει πάνω από 600.000 θρεπτικά γεύματα κάθε χρόνο, δωρεάν.

19.04.2020 | 14:09

Μέγκαν Χάρι – νέα: “Με αυτό τον τρόπο θέλουν να κάνουν φιλανθρωπία” γράφουν οι θαυμαστές τους κάτω από την δημοσίευση που δείχνει το τέως πριγκιπικό ζευγάρι με ένα χαρτί ανά χείρας να χτυπάει πόρτες στο Λος Άντζελες, παίρνοντας έτσι μέρος στην πρωτοβουλία του Project Angel Food, μιας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που παραδίδει γεύματα σε ευάλωτους και μοναχικούς πολίτες. Το Project Angel Food μαγειρεύει και παραδίδει πάνω από 600.000 θρεπτικά γεύματα κάθε χρόνο, δωρεάν, στα σπίτια ανδρών, γυναικών και παιδιών που πλήττονται από απειλητικές για τη ζωή ασθένειες σε όλη την περιοχή του Λος Άντζελες που είναι πολύ άρρωστοι για να ψωνίσουν ή να μαγειρέψουν μόνοι τους. Κάθε εβδομάδα παραδίδουν 12.000 γεύματα σε 1.400 άτομα που έχουν ανάγκη σε όλη την κομητεία του Λος Άντζελες.

Τι είπε ο κάτοικος που τους είδε μπροστά του ξαφνικά

Ο κάτοικος Dan Tyrell είπε ότι άνοιξε την πόρτα στο κτίριό του Sierra Bonita στο Δυτικό Χόλιγουντ χθες το πρωί για να δει δύο πολύ γνωστά πρόσωπα. Περίμενε να λάβει ένα απλό γεύμα από το Project Angel Food, ωστόσο, μετατράπηκε σε βασιλική εμπειρία για τον Dan καθώς η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανίστηκαν στο κατώφλι του ως εθελοντές.

Η δήλωση του διευθυντή του φιλανθρωπικού έργου

“Ήταν και οι δύο καλοί και πολύ χαμηλών τόνων άνθρωποι. Είχαν μάσκες και ήταν ντυμένοι με τζιν, αλλά πολύ ωραία τζιν”. Το Project Angel Food προσπαθεί να συνεχίσει τη διανομή τροφίμων μέσω της πανδημίας, αλλά έχει επηρεαστεί από τη γενική κρίση, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής του έργου, Richard Ayoub είπε ότι ήταν ευχαριστημένος από την προθυμία του Meghan και του Χάρι να προσφέρουν εθελοντικά, ενώ η κίνησή τους δεν ήταν κάτι που ήθελαν να δημοσιοποιηθεί.

“Ήθελαν να μας βοηθήσουν να απαλλάξουμε μερικούς από τους οδηγούς από τον φόρτο εργασίας τους. Έτσι πραγματοποίησαν παραδόσεις στο Δυτικό Χόλιγουντ σήμερα. Είναι πραγματικά, πραγματικά εκπληκτικό. Μας άρεσε πολύ να τους έχουμε και είναι οι πιο προσγειωμένοι άνθρωποι στη γη. ”

Exit mobile version