Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάσχα 2020: Στην Κοζάνη βρήκαν τρόπο να τσουγκρίσουν αυγά εξ αποστάσεως
ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2020: Στην Κοζάνη βρήκαν τρόπο να τσουγκρίσουν αυγά εξ αποστάσεως

Πάσχα 2020: Με έναν δικό τους ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν να τσουγκρίσουν τα κόκκινα αυγά κάτοικοι στην Κοζάνη.

Πάσχα 2020: Διαφορετική ήταν από κάθε άποψη η φετινή μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας, με τους Έλληνες να βιώνουν ένα παράξενο Πάσχα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, προσπαθώντας να κρατήσουν τα ήθη και τα έθιμα στις νέες, δύσκολες συνθήκες. Τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού απαγόρευσαν φέτος τις συγκεντρώσεις σε σπίτια, και έτσι οι περισσότεροι πολίτες γιόρτασαν την Ανάσταση σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τι γίνεται όμως αν θες να τσουγκρίσεις το αβγό σου, τηρώντας όμως τα μέτρα προστασίας; Μα είναι δυνατόν μπροστά στην καλή πράξη να μην βρεθεί τρόπος;

Τη λύση δίνει μια επική… «πατέντα» από την Κοζάνη, όπως καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το κλιπ που δημοσίευσε το kozan.gr

Πάσχα 2020: Έστειλαν μετακίνηση «το αρνί είναι μεγάλο και δεν μπορούν να το φάνε μόνοι τους»

Στην Αράχωβα, η ευρηματικότητα των ντόπιων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μια κάτοικος του κοσμοπολίτικου χωριού, προκειμένου να δικαιολογήσει την μετακίνηση από το σπίτι της στο σπίτι φιλικού της προσώπου προκειμένου να περάσουν μαζί Ανάσταση και Πάσχα, επέλεξαν Β4 Μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη», γράφοντας από κάτω, «Είναι μεγάλο το αρνί και δεν μπορούν να το φάνε μόνοι τους».

Ευτυχώς για την ίδια, τη στιγμή που βγήκε στους δρόμους της Αράχωβας δεν ήρθε αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού Τμήματος που είχαν βγει για ελέγχους και έτσι γλίτωσε το πρόστιμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις