Φωτιά τώρα Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός ανήμερα του Πάσχα

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά τώρα Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός ανήμερα του Πάσχα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φωτιά τώρα Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε ένα διμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

19.04.2020 | 08:19

Φωτιά τώρα Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε της Κυριακής του Πάσχα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό Βασ. Όλγας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το voria.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Βασ. Όλγας 8, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κάτω από άγνωστες συνθήκες .

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάχη με τις φλόγες δίνουν περίπου 25 πυροσβέστες. Η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί ενώ πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα. Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα.

Μεγάλη φωτιά και στα Πατήσια το Μ. Σάββατο

Πυρκαγιά ξέσπασε και το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Κύθνου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεσή της 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από το διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν με γερανοφόρο όχημα, δύο άτομα, μια 70χρονη και ένας άνδρας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη

Υπουργείο Υγείας: 11 νέα κρούσματα, 2 ακόμη θάνατοι στη χώρα

Covid 19: Ο άνθρωπος, η μεγαλύτερη απειλή

Τουρκικές ακταιωροί επιχείρησαν να προωθήσουν λέμβο με μετανάστες

Το Alphafreepress.gr σας εύχεται Καλό Πάσχα – Θα τα καταφέρουμε!

Exit mobile version