Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / The last dance Netflix: Τα πρώτα λεπτά από το ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

The last dance Netflix: Τα πρώτα λεπτά από το ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν

The last dance Netflix: Αν έχετε πρόσβαση στο ESPN, θα δείτε το πρώτο επεισόδιο στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και το δεύτερο στις 04:00, αμέσως μετά δηλαδή.

The last dance Netflix: Λίγες ώρες μόνο έχουν απομείνει για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν. Δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα το ESPN δημοσίευσε τα πρώτα πέντε λεπτά από το ντοκιμαντέρ ως trailer για τους θαυμαστές του ίσως καλύτερου παίκτη όλων των εποχών του αθλήματος. «Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την Κυριακή; Ούτε εμείς, γι’ αυτό σας δίνουμε ένα πεντάλεπτο από το πρώτο επεισόδιο» αναφέρεται στη λεζάντα του συγκεκριμένου tweet από το ESPN.

Αν έχετε πρόσβαση στο ESPN, θα δείτε το πρώτο επεισόδιο στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και το δεύτερο στις 04:00, αμέσως μετά δηλαδή. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μέσω του Netflix που το φέρνει στην Ελλάδα από το πρωί της Δευτέρας (20/4) στις 10:00. Το ESPN αποφάσισε να επισπεύσει την κυκλοφορία του The Last Dance, στα τέλη Μαρτίου, ώστε να βοηθήσει το κοινό να καλύψει την ανάγκη του για σπορ εξαιτίας του λουκέτου που έχει σε όλο τον κόσμο λόγω κορωνοϊού. Για αυτό και συνεργάστηκε με το Netflix.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των επεισοδίων από το Netflix

Δευτέρα, 20 Απριλίου– 12:01 – Επεισόδια 1 και 2
Δευτέρα, 27 Απριλίου– 12:01 – Επεισόδια 3 και 4
Δευτέρα, 4 Μαΐου– 12:01 – Επεισόδια 5 και 6
Δευτέρα, 11 Μαΐου– 12:01 – Επεισόδια 7 και 8
Δευτέρα, 18 Μαΐου– 12:01 – Επεισόδια 9 και 10

Τζόρνταν: «Όποιος δει το ”Last Dance”, θα νομίζει ότι είμαι απαίσιος άνθρωπος»

Ο σκηνοθέτης της σειράς ντοκιμαντέρ, Τζέισον Χέιρ, αναφέρθηκε στα στάδια της δημιουργίας του, το οποίο κατέστη δυνατό να γυριστεί επειδή την περίοδο 1997-98 ο Φιλ Τζάκσον δέχτηκε μια μικρή ομάδα του ESPN να ακολουθεί τους «ταύρους» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, ο Χέιρ θυμήθηκε ορισμένες από τις συνομιλίες που είχε με τον Μάικλ Τζόρνταν πριν από τρία χρόνια, όταν η δημιουργία του ντοκιμαντέρ βρισκόταν στα ξεκινήματά της. Όπως αποκάλυψε, ο «GOAT» είχε ανησυχίες αναφορικά με το πώς θα προβαλλόταν η εικόνα του στην εν λόγω παραγωγή, σχολιάζοντας μάλιστα ότι «όταν ο κόσμος δει το περιεχόμενο όλου αυτού, θα νομίζει ότι είμαι απαίσιος άνθρωπος».

Ο έξι φορές πρωταθλητής με τη φανέλα τους Μπουλς ωστόσο εξηγούσε στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ: «Η νίκη έχει μια τιμή, το ίδιο συμβαίνει με τα ηγετικά χαρακτηριστικά. Οπότε ωθούσα τους άλλους σε τέτοια σημεία που δεν ήθελα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι γιατί συμπεριφέρθηκα έτσι στον Σκοτ Μπάρελ (σ.σ. συμπαίκτης του στους Μπουλς), επειδή χρειαζόταν να είναι σκληρός για τα πλέι οφ εκείνης της σεζόν. Έπρεπε να ξέρω ότι θα μπορούσα να στηριχθώ πάνω του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις