Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Η πρώην βουλευτής, βρήκε τι συνέβη με τον ιό
ΕΛΛΑΔΑ

Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Η πρώην βουλευτής, βρήκε τι συνέβη με τον ιό

Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Σε ανάρτησή της στο facebook ονειρεύεται μια νέα δίκη Νυρεμβέργης.

Ραχήλ Μακρή κορονοϊός: Ένα post στο facebook που έκανε η Ραχήλ Μακρή ήταν αρκετό για να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Και αυτό γιατί παρουσίασε μία θεωρία συνωμοσίας για τον κορονοϊό και έμπλεξε τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Μπίλι Γκέιτς, τον Π.Ο.Υ και την Κομμουνιστική Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα η Ραχήλ Μακρή έγραψε: «Αναρωτηθείτε 13 Απριλίου 2020. Κλεισμένοι στα σπίτια μας. Στρατιωτικός νόμος (Σχεδόν. Πλησιάζει, ενώ τα κρούσματα μειώνονται. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί; ) Με την κυβέρνηση να αποφασίσει να διακόψει τα δρομολόγια πλοίων στα νησιά μας. Με λιγότερους από 100 νεκρούς. Γιατί; Γιατί ο κ. Τσιόδρας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έτσι λένε. Και η Κυβέρνηση, από φόβο, ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές ενός μη εκλεγμένου, μη κυβερνητικού, ανεξέλεγκτου Οργανισμού που κατέχει 10 πατέντες εμβολίων ήδη. Ο κύριος Τσιόδρας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Τι σχέση έχουν το Χάρβαρντ με το κέντρο ερευνών στο Wuhan και τον Bill Gates; Τι σχέση έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με τον Bill Gates; Τι σχέση έχει ο Π.Ο.Υ. με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και το Rockefeller Institute;». Μετά τα σχόλια ωστόσο, έσβησε το σχόλιο για τον κ. Τσιόδρα.

Η κ. Μακρή, είναι σίγουρη πως ο κορονοϊός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο στην Γιουχάν.

“Ο πρόεδρος πάντως είπε ότι θα ερευνήσει εάν ο ιός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο στην Γιουχαν ως βιολογικό όπλο μαζί με συνεργούς για να πετύχουν στόχους που οι έξυπνοι αντιλαμβάνονται.
Καταλαβαίνετε λοιπόν κάτι ανθρωπάκια ντόπια σαν αυτό που έπιασαν στην Αμερική με ιούς να φεύγουν στη Κίνα που βγηκαν τρεμάμενα να λένε ότι ο ιός είναι φυσικός και δεν παρασκευάστηκε σε εργαστήρια θα έχουν θέμα αν αποδειχτεί το αντίθετο. Να δεις τι μου θυμίζει α την δική της Νυρεμβέργης . Όλοι μαζί παρέα από διάφορες φυλές σε μια πολυπολιτισμική δίκη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”, έγραψε σε άλλο ποστ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις