Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με κατσαβίδι: 18χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε τον πατριό του στην Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με κατσαβίδι: 18χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε τον πατριό του στην Θεσσαλονίκη

Επίθεση με κατσαβίδι: Παρόμοιες διενέξεις φαίνεται να είχαν προηγηθεί και κατά το παρελθόν στο σπίτι όπου διαμένει με την μητέρα του και τον πατριό του.

Επίθεση με κατσαβίδι: Ένα οικογενειακό επεισόδιο φαίνεται να εκτυλίχθηκε στην Ασπροβάλτα, μία παραθαλάσσια κωμόπολη έξω από την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ένας 18χρονος κατηγορείται πως τραυμάτισε τον 62χρονο πατριό του με κατσαβίδι. Το περιστατικό συνέβη, χθες το βράδυ, στην περιοχή Σερραϊκή Ακτή της Ασπροβάλτας. Την ίδια στιγμή, ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και ακολούθησε η σύλληψη του νεαρού, φερόμενου ως δράστη. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, προηγήθηκε καβγάς με τον 62χρονο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Όπως προκύπτει από τη αστυνομική έρευνα, παρόμοιες διενέξεις φαίνεται να είχαν προηγηθεί και κατά το παρελθόν στο σπίτι όπου διαμένει με την μητέρα του και τον πατριό του.

Ο τελευταίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τραύματα στον λαιμό. Σύμφωνα με πηγές, η υγεία του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο. Παρόλα αυτά παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση. Την ίδια ώρα, ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Δείτε ακόμα

16χρονη παρέδωσε 300 μάσκες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» – Έχουν πάνω την ελληνική σημαία

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα

Βίντεο: Πόσα μέτρα μακριά «ταξιδεύουν» τα σταγονίδια του ιού με το φτέρνισμα

Ετοιμοθάνατος ασθενής σε ΜΕΘ του “Σωτηρία” άκουσε την αγαπημένη του μαντολινάτα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις