Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι – καραντίνα: Λένα Ζευγαρά και ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας… στον δρόμο
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι – καραντίνα: Λένα Ζευγαρά και ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας… στον δρόμο

Πάρτι - καραντίνα: Ακόμη ένα πάρτι στήθηκε στα μπαλκόνια πολυκατοικιών λόγω κορωνοϊού.

Πάρτι – καραντίνα: Η καραντίνα είναι δύσκολη και ζόρικη αλλά οι Έλληνες θα βρουν τον τρόπο να σπάσουν την μονοτονία. Η μόδα που ήρθε από το εξωτερικό στην εποχή του κορωνοϊού, με τα πάρτι που στήνονται από τα μπαλκόνια σε γειτονιές αγκαλιάστηκε από πολλούς στη χώρα μας, που δεν αντέχουν την κλεισούρα. Το βράδυ του Σαββάτου κάτοικοι του Εύοσμου Θεσσαλονίκης. Ψυχή του πάρτι ένοικος διαμερίσματος με κατάλληλη υποδομή με ηχεία ενισχυτές και φωτορυθμικά που έδωσε το έναυσμα για πάρτι που τις προηγούμενες εβδομάδες είδαμε στο Παλαιό Φάληρο. Μουσικό «χαλί» του πάρτι το τραγούδι «Έλα-έλα» της Λένας με περαστικούς και ενοίκους άλλων διαμερισμάτων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Στα καλύτερα της βραδιάς και η στιγμή που από τα ηχεία ακούστηκε το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκία» με τον χορευτή περαστικό στον δρόμο και τους υπόλοιπους να τον στηρίζουν με παλαμάκια και από τα μπαλκόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το χαμό που προκάλεσε το πάρτι κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία παρενέβη και διέκοψε το πάρτι.

Χαρτοπετσέτες στον αέρα, τσιφτετέλια

Πρόσφατα, ένα ακόμη γλέντι έγινε viral στα social media. Από χαρτοπετσέτες στον αέρα και μουσική στη διαπασών, μέχρι και τσιφτετέλι στα μπαλκόνια. Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ», που τραγουδάει η Κατερίνα Κούκα, φάνηκε και πάλι ότι οι Έλληνες θέλουν να διασκεδάζουν, ακόμα και σε καραντίνα.

Οι περισσότεροι βλέπουν με καλό μάτι τις ενέργειες αυτές που προσπαθούν να ξορκίσουν το κακό, υπάρχουν όμως και κάποιοι που θεωρούν πως δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός.

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο χρήστης Ηλίας Σκανάτοβιτς στο Facebook:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις