Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μυρσίνη Βουνάτσου ανάρτηση: Ο κορονοϊός, το Μάτι και ο πάτος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυρσίνη Βουνάτσου ανάρτηση: Ο κορονοϊός, το Μάτι και ο πάτος

Μυρσίνη Βουνάτσου ανάρτηση: «Όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς... θα λογαριαστούμε».

Μυρσίνη Βουνάτσου ανάρτηση: Κανονικά, θα είχε μείνει στο περιθώριο και κανένα σοβαρό μέσο δεν θα έδινε αξία. Όμως οι συνθήκες στη χώρα μας είναι πρωτόγνωρες, άνθρωποι θρηνούν για τον χαμό συγγενών και φίλων, τόσο στη δική μας πατρίδα όσο και σε ολόκληρον τον πλανήτη, άλλοι αγωνιούν για την εξέλιξη της πανδημίας και παρακολουθούν τρομαγμένοι τις τραγικές ειδήσεις. Κάπως έτσι, οι υστερικές τσιρίδες ανθρώπων όπως της οργανωμένης στον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίας Μυρσίνης Βουνάτσου ηχούν σαν… κοράκια, πάνω από τα πτώματα. Η Μυρσίνη Βουνάτσου, γνωστή για τους αγώνες της υπέρ της «αριστεράς» στο νησί της Λέσβου, θερμή υποστηρικτής του Παύλου Πολάκη συγκρίνει τους νεκρούς της τραγωδίας στο Μάτι Αττικής με τα θύματα της πανδημίας του κορονοϊου, υιοθετώντας με τη σειρά της την άθλια προειδοποίηση του «θα λογαριαστούμε».

Η ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου στο facebook έχει πυροδοτήσει μεγάλες αντιδράσεις. Σε αυτή μας λέει ορθά κοφτά πως «όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες (ποινικές)…Αν θα λογαριαστούμε λέει;» Δίπλα σε αυτή την ανάρτηση, προηγούνται και ακολουθούν άλλες. Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα για το πώς βιώνει με το σκυλάκι του την καραντίνα, το άρθρο του Θανάση Καρτερού για τον καθηγητή Τσιόδρα, το editorial της εφημερίδας Documento, αναρτήσεις για τους «ακροδεξιούς φασίστες» που της επιτίθενται.

Την κατέβασε μετά τα σχόλια

Λίγο αργότερα κι ενώ γνωστοί και άγνωστοι της επιτέθηκαν με σφοδρότητα, η Μυρσίνη Βουνάτσου κατέβασε την άθλια ανάρτηση με την οποία επιχείρησε συμψηφισμό νεκρών στο Μάτι και τη Μάνδρα με αυτούς της πανδημίας, παρουσιάζοντας εαυτόν ως θύμα της αθλιότητας όσων κατήγγειλαν Τσίπρα και Δούρου

Πάντως στην νεότερη της ανάρτηση δεν αναιρεί οτιδήποτε από όσα έγραψε στην αρχική. Δηλώνει μόνο ότι κατεβάζει την προηγούμενη έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους “είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν”.

Αντίδραση Μπογδάνου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τη Μυρσίνη Βουνάτσου από το κόμμα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την προκλητική ανάρτησή της. Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε μέσω Twitter την πρόθεσή του να καταθέσει κοινοβουλευτική αναφορά εις βάρος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου. Ο κ. Μπογδάνος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει το στέλεχος από το κόμμα του προκειμένου, όπως ανέφερε, να μην την βρει μπροστά του και στο κοινοβούλιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αποδοκιμάζει

Με καθυστέρηση 24ωρων (από την ώρα που έγινε η ανάρτηση) και μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αναγκάστηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Απριλίου να εκδώσει ανακοίνωση αποδοκιμασίας της ανάρτησης της Μυρσίνης Βουνάτσου. Το θέμα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις και έχει προκληθεί θύελλα αντιδράσεων ενώ το θέμα θα φθάσει και στη Βουλή.

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων. Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η  Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.  Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς.

Δείτε ακόμη

Η χυδαιότητα στο μεγαλείο της – Μετά τον Καψώχα και ο Κούλογλου απειλεί ότι θα… γ@@σει!

Μετά τον Καραϊσκάκη η… Charlie Hebdo – Ο Κούλογλου προσπαθεί να μαζέψει τη χυδαιότητα

Με τα… τρολ τα βάζει ο Καψώχας – Κατέβασε την αδιανόητη ανάρτηση και επανήλθε με νέα!

«Άδεια η Αθήνα», λέει ο Κυρίτσης – “Φοβόμαστε μη μας… γ@@@σει ο Καψώχας”, του απαντούν

«Όταν έκλαψε ο Τσιόδρας»: Χολή και ειρωνεία δίχως όριο από τον Καρτερό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις