Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζόνσον κορονοϊός: Ο Ηλίας Μόσιαλος εύχεται «περαστικά» στον πρωθυπουργό της Βρετανίας
ΕΛΛΑΔΑ

Τζόνσον κορονοϊός: Ο Ηλίας Μόσιαλος εύχεται «περαστικά» στον πρωθυπουργό της Βρετανίας

Τζόνσον κορονοϊός: «Ο Μπόρις είναι ένας ικανότατος άνθρωπος με ευρύτερη παιδεία, χιούμορ και δεξιότητες» αναφέρει ο κ. Μόσιαλος στην δήλωσή του.

Τζόνσον κορονοϊός: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό στέλνει με δήλωση του ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον ιό Ηλίας Μόσιαλος. Στη δήλωσή του ο κ. Μόσιαλος γράφει για τον Βρετανό πρωθυπουργό ότι «είναι ένας ικανότατος άνθρωπος με ευρύτερη παιδεία, χιούμορ και δεξιότητες που υπερβαίνουν τις συνηθισμένες διαστάσεις της πολιτικής».

Ο ίδιος μάλιστα κατέληξε στην ανάρτησή του με την ευχή «ελπίζω να βγει νικητής και υγιής πολύ σύντομα. Τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση στον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Μπόρις είναι ένας ικανότατος άνθρωπος με ευρύτερη παιδεία, χιούμορ και δεξιότητες που υπερβαίνουν τις συνηθισμένες διαστάσεις της πολιτικής. Ελπίζω να βγει νικητής και υγιής πολύ σύντομα.

Ο πρωθυπουργός λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Κυριακής ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και σύμφωνα με τη Daily Mail οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο. Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Μπόρις Τζόνσον αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί τα συμπτώματα του κορονοϊού δεν υποχωρούσαν, σχεδόν 10 μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει σε κάθε τόνο ότι η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο νοσοκομείο ήταν προληπτική κι έγινε γιατί ο πυρετός δεν έπεφτε και ο γιατρός του Μπόρις Τζόνσον ήθελε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο και μέσα στην ημέρα θα του γίνουν εξετάσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail, όμως, θεωρείται ότι στον Μπόρις Τζόνσον γίνεται θεραπεία με οξυγόνο.

Δείτε ακόμα

Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον – Αγωνία στη Βρετανία

Παραιτήθηκε η αρχίατρος της Σκωτίας, αφού έσπασε δυο φορές την καραντίνα για να πάει στο εξοχικό της

Χαραμάδα ελπίδας από Πέτσα -Μένοντας σπίτι τον Απρίλιο, τον Μάιο θα χαρούμε τα αποτελέσματα

Η Νίκη Κεραμέως εξηγεί γιατί δεν ακυρώνονται οι πανελλαδικές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις