Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Σπουδαία κίνηση από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Σπουδαία κίνηση από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς.

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν 3,5 εκατομμύρια λίρες σε τοπικά νοσοκομεία, προσφέροντας το 30% των μισθών τους για ένα μήνα. Ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας, Χάρι Μαγκουάρι Maguire συζήτησε την πρόταση της λέσχης με τον πρόεδρο, Εντ Γουντγάρντ και την ομάδα και όλοι συμφώνησαν να συνεισφέρουν στη μάχη κατά του κορονοϊού. Τα αστέρια του Old Trafford που κερδίζουν μέχρι 375.000 αγγλικές λίρες την εβδομάδα συμφώνησαν να εγκαταλείψουν το 30 τοις εκατό του μισθού τους για ένα μήνα υπό την προϋπόθεση ότι τα χρήματα θα πάνε σε νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας σε όλο το Μάντσεστερ στον αγώνα με την πανδημία.

Στο μεταξύ, η Βρετανία κατέγραψε σε μία ημέρα 684 νέους θανάτους ασθενών που είχαν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, νέο ρεκόρ που σηματοδοτεί την επιτάχυνση του ρυθμού διασποράς του ιού, με το σύνολο των νεκρών στη χώρα να υπερβαίνει πλέον τις 3.600. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 684 και πλέον διαμορφώνεται σε 3.605, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 38.168 σε σύνολο 173.784 ελέγχων. Πρόκειται για την τρίτη συνεχή ημέρα που ο αριθμός των θανόντων στη Βρετανία παρουσιάζει αύξηση.

Δείτε ακόμη

Covid 19: «Π….ς γιοι, είστε σ….ά” – Οργή Ετό για τη δήλωση Γάλλου γιατρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις