alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 31 Μαρτίου
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 31 Μαρτίου

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Ο Άρης με τον Κρόνο ευθυγραμμίζονται σήμερα δημιουργώντας κάποια επικοινωνιακά προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αυτή η πτυχή μπορεί να έρθει σαν μια ισχυρή υπενθύμιση ενός κανόνα ή ενδεχομένως μιας υποχρέωσης. Οι εξελίξεις ή οι συνθήκες στα εργασιακά, σου δημιουργούν μια δυσαρέσκεια την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Ίσως ο εγκλεισμός με τον ερωτικό σύντροφό σου να σας έχει κουράσει. Επινόησε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να προσθέσετε ενδιαφέρον στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να σε έχουν κουράσει τα ανούσια φλερτ.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Κάποιες επαφές σήμερα και συζητήσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων και μην πέφτεις ψυχολογικά. Δεν είναι καιρός για νέες συμφωνίες και δεσμεύσεις στα εργασιακά. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και μάθε να περιμένεις. Ανάλαφρες συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να χαμογελάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε σωστά νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Προσπάθησε να ξεγελάσεις το μυαλό σου και να το οδηγήσεις σε ευχάριστες και θετικές σκέψεις, μιας και η όψη Άρη – Κρόνου σου δημιουργεί εμμονές γύρω από τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Διατήρησε τις συναδελφικές σχέσεις σου σε ένα καλό επίπεδο και μην παρασύρεσαι σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Με λάθος τρόπο προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Με την τακτική που ακολουθείς το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται έστω και με αργούς ρυθμούς.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου σήμερα φέρνει κάποιες αποκαλύψεις που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Στα επαγγελματικά, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με συναδέλφους αλλά και ανώτερους σου. Μια ένταση που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπάθησε να την καταλαγιάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, βάζεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στην άκρη με λάθος τρόπο.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Δείξε ωριμότητα και τη σχετική σοβαρότητα που απαιτείταιι σήμερα στις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο και ευνοϊκότερο τρόπο. Μικρά εμπόδια στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία. Μπορείς να μοιραστείς τα όσα σε απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφό σου και να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε παρελθοντικές και έμμονες σκέψεις από το μυαλό σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Με τη συνάντηση Άρη – Κρόνου σήμερα να επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών και της υγείας σου, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στις υποχρεώσεις σου. Ψάξε για τρόπους απλοποίησης ώστε να μπορείς να προχωρήσεις προς την καλύτερη κατεύθυνση. Παιχνίδια ανταγωνισμού στα εργασιακά και επικοινωνιακές επάρσεις φρόντισε να τις αποφύγεις. Είσαι ιδιαίτερα απαιτητική από τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τον ενθουσιασμό και μη διακινδυνεύεις τις ισορροπίες σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Αν και το ενδιαφέρον σου σήμερα εστιάζεται στο σπίτι και την οικογένεια, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς, ζητάς και προσφέρεις. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες στα εργασιακά θα επιβαρύνουν την ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα. Κράτησε τους τόνους και το προφίλ σου σε χαμηλά επίπεδα. Η ρουτίνα και η κλεισούρα είναι λογικό να έχουν διαταράξει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και χαλάρωσε το κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις φαίνεται να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Διατήρησε τις ισορροπίες σου σήμερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Λίγο οι συνθήκες, λίγο η πτυχή Άρη – Κρόνου επικρατεί ένα πανδαιμόνιο. Αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι ή σε ένα αδιέξοδο στα εργασιακά, μάθε να περιμένεις και μην πιέζεις καταστάσεις που μπορεί να σου γυρίσουν τελικά μπούμερανγκ. Συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν. Εσύ που είσαι μόνη, οι αποστάσεις και η επικοινωνία μέσω δικτύωσης σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεψαχνίσεις τους θαυμαστές σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Έλεγξε την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση σήμερα και μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες και υπερβολικές ενέργειες και αποφάσεις. Να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο κυρίως στις μέρες που διανύουμε. Πρόσεξε τον τρόπο επικοινωνίας και τις απαιτήσεις σου στα εργασιακά. Πρόσθεσε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, έτσι ώστε ο εγκλεισμός να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστος. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε συγκρατημένη και προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου σήμερα μπορεί να σε κάνει λίγο υπερβολική στις αντιδράσεις, αποφάσεις και ενέργειές σου. Παράμεινε συγκρατημένη κι συμπεριφέρσου υπεύθυνα. Μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει στα εργασιακά. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι στο χέρι σου και πρέπει να το αποδεχτείς. Η ασφάλεια και η σιγουριά που αναζητάς στη συναισθηματική σου ζωή είναι και στο χέρι σου να τα εξασφαλίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις σου όμως παράμεινε προσγειωμένη.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Οι προβληματισμοί σου σήμερα εντείνονται και προσθέτουν άγχος στη μέρα σου. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις και απόφυγε εντάσεις και παρεξηγήσεις, κυρίως με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Οι ρυθμοί ή και οι συνθήκες στα εργασιακά παραμένουν αγχωτικοί. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου πιθανά να σε απογοητεύσουν και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη και μην πετάς στα σύννεφα.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Προστάτευσε τις φιλικές και δοκιμασμένες στο χρόνο σχέσεις σου. Αφιέρωσέ τους το χρόνο και το ενδιαφέρον που χρειάζονται προκειμένου να αντέξουν στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν στις ζωές όλων μας. Επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες χρειάζονται προσοχή. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται κάποιες φορές προκλητική. Ίσως και άθελά σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε ακούσουν και να κατανοήσουν τις ανάγκες σου.

Πηγή: Tlife