Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι στα μπαλκόνια – Αθήνα: Χαρτοπετσέτες στον αέρα, τσιφτετέλια και… αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι στα μπαλκόνια – Αθήνα: Χαρτοπετσέτες στον αέρα, τσιφτετέλια και… αστυνομία

Πάρτι στα μπαλκόνια - Αθήνα: Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ», που τραγουδάει η Κατερίνα Κούκα, φάνηκε και πάλι ότι οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν.

Πάρτι στα μπαλκόνια – Αθήνα: Viral έχουν γίνει τα βίντεο με τους τρόπους που βρίσκουν ορισμένοι να διασκεδάσουν μαζί με τους γείτονές τους στην εποχή της καραντίνας, λόγω του κορωνοϊού. Ένα τρικούβερτο γλέντι «έστησαν» οι κάτοικοι πολυκατοικίας σε περιοχή της Αθήνας. Από χαρτοπετσέτες στον αέρα και μουσική στη διαπασών, μέχρι και τσιφτετέλι στα μπαλκόνια. Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ», που τραγουδάει η Κατερίνα Κούκα, φάνηκε και πάλι ότι οι Έλληνες θέλουν να διασκεδάζουν, ακόμα και σε καραντίνα.

Οι περισσότεροι βλέπουν με καλό μάτι τις ενέργειες αυτές που προσπαθούν να ξορκίσουν το κακό, υπάρχουν όμως και κάποιοι που θεωρούν πως δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός.

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο χρήστης Ηλίας Σκανάτοβιτς στο Facebook:

Πάρτι και στο Φάληρο

Επεισοδιακά ξεκίνησε το δεύτερο «πάρτι καραντίνας» λόγω κορωνοϊού σε γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου.

Κάλεσαν την Αστυνομία

Ο διοργανωτής του event, που έβγαλε το ηχοσύστημά του στο μπαλκόνι, αποθεώθηκε από την πλειονότητα των γειτόνων του, όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα έβαλε το πρώτο τραγούδι. Ακολούθησαν χειροκροτήματα και ιαχές, ζητώντας του να συνεχίσει. Ωστόσο, λίγο αργότερα κάποιοι ενοχλημένοι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε δύο φορές την εμφάνισή του, ζητώντας από τον DJ να χαμηλώσει τη μουσική ή να σταματήσει να παίζει. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία του, προειδοποιώντας τον ότι, εάν συνεχίσει, θα αναγκαστούν να τον συλλάβουν, παρά το γεγονός ότι βάζει μουσική σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας.

Οι γείτονες από την άλλη, που βρήκαν διέξοδο από την καραντίνα, διασκεδαζοντας με την ψυχή τους στα μπαλκόνια, του ζητούσαν να επιστρέψει και να συνεχίσει το πάρτι! Κι εκείνος το έκανε, με Αντώνη Ρέμο…

Κορονοϊός: Το πάρτι στην Κηφισιά που κόλλησε όλη η Αθήνα

Ένα πάρτι στην Κηφισιά, όταν η επιδημία στην Ελλάδα ήταν ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν είχαν ακόμα ληφθεί έκτακτα μέτρα για την κυκλοφορία στους δρόμους, ήταν αυτό που κόλλησε δεκάδες επώνυμους πολίτες, δραστήριους στις επιχειρήσεις και με ευρύ κοινωνικό δίκτυο, με συνέπεια ο ιός να διαδοθεί εντυπωσιακά, σύμφωνα με το The Toc.

Το πάρτι έγινε στα μέσα του μηνός Μαρτίου, σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, και ήταν καλεσμένη όλη η καλή Αθήνα. Αφορμή ήταν η εορτή της συζύγου του γιατρού. Αν και ο διοργανωτής της δεξίωσης είναι πολύ γνωστός γιατρός και πανεπιστημιακός, και συνεπώς ήξερε τους κινδύνους, δεν θέλησε να το αναβάλει. Στην δεξίωση- δείπνο ήταν καλεσμένοι τουλάχιστον άλλοι δύο καθηγητές Ιατρικής που έχουν νοσήσει αλλά είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλους καλεσμένους όμως. Γιατί στην δεξίωση του γιατρού που είναι από τους πιο γνωστούς και προβεβλημένους επιστήμονες στη χώρα μας, ήταν καλεσμένοι εκτός από γιατροί, και επιχειρηματίες, και εφοπλιστές και γνωστοί Αθηναίοι και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι. Τουλάχιστον ένας πολύ γνωστός εφοπλιστής από τις παλιές οικογένειες της Αθήνας, βρίσκεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο και οι πληροφορίες λένε ότι και λόγω της ηλικίας του, είναι σοβαρά και δίνει μάχη. Θετικός στον ιό βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ αλλά και πολλοί άλλοι συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις