Πρώην Αλ Πατσίνο: Η Μεϊτάλ Ντοχάν επανέρχεται, μετά το “τσιγκούνης και ηλικιωμένος”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώην Αλ Πατσίνο: Η Μεϊτάλ Ντοχάν επανέρχεται, μετά το “τσιγκούνης και ηλικιωμένος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πρώην Αλ Πατσίνο: Μιλώντας για τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριου, παραδέχεται ότι ήταν δύσκολος.

28.03.2020 | 15:26

Πρώην Αλ Πατσίνο: Η 40χρονη Μεϊτάλ Ντοχάν χώρισε με τον 79χρονο Αλ Πατσίνο πριν ένα μήνα, με την ίδια να μην κάνει τα πιο κολακευτικά σχόλια για τον σταρ του Χόλιγουντ. «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν άνδρα τόσο μεγάλο, ακόμα κι αν αυτός είναι ο Αλ Πατσίνο», χαρακτηρίζοντάς τον τσιγκούνη. Είχε πει μάλιστα πως τον παράτησε μετά από δύο χρόνια επειδή «δεν του άρεσε να σπαταλά χρήματα» και πως «της αγόραζε μόνο λουλούδια». Σήμερα, στην πρώτη της συνέντευξη σε βρετανικό μέσω μετά τον χωρισμό, η Μεϊτάλ, θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν τα εννοούσε ακριβώς έτσι.Σύμφωνα με την ίδια, πολλά απ’όσα είπε παρερμηνεύτηκαν. «Προσπαθούσα να εξηγήσω ότι πραγματικά προσπαθούσαμε να το κάνουμε να λειτουργήσει», αναφέρει στην Daily Mail προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Ήταν μια εκπληκτική, γενναιόδωρη και όμορφη αγάπη. Αυτό που συνέβη μεταξύ μας ήταν μεγαλύτερο από υλικά υλικά όπως λουλούδια ή σοκολάτες ή διαμάντια ή αυτοκίνητα» προσθέτει. Υποστηρίζει, στην πραγματικότητα, ότι για τη σχέση τους μπήκε στο δίλημμα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες που κάνουν σχέσεις με πολύ πιο ηλικιωμένους άνδρες χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες που ακολουθούν. Η Ντοχάν, είχε μια βαθιά ανάγκη να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο Αλ Πατσίνο, ήδη πατέρας τριών, προφανώς δεν θέλει να γίνει πατέρας. «Ήταν μια από τις πιο απίστευτες ερωτικές ιστορίες της ζωής μου, αλλά αναγνωρίσαμε ότι είμαστε και οι δύο σε διαφορετικά μέρη της ζωής μας», λέει τώρα.

«Δύο χρόνια είναι πολύ και ήμουν κάπως: Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά πού πηγαίνει αυτό; Θέλω πραγματικά παιδιά. Είναι πιο δύσκολο όταν κάποιος είναι πολύ μεγαλύτερος από εσένα, γιατί έχω να δημιουργήσω μια οικογένεια, ενώ αυτός έχει ήδη μια οικογένεια». Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξουν τα πράγματα. «Σε αυτή την ηλικία, είναι μια απόφαση που δεν αλλάζει», συμπληρώνει.

Ο δύσκολος χωρισμός

Μιλώντας για τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριου, παραδέχεται ότι ήταν δύσκολος. «Μαλώσαμε για κάτι. Από εκεί ξεκίνησε. Και μετά μετατράπηκε σε κάτι μεγαλύτερο. Εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι πού πάει με εμάς; “Πάνε δυο χρόνια. Θα πάμε στο επόμενο βήμα ή πάμε πίσω;”. Δεν είπαμε ότι δεν δουλεύει, γιατί τα πράγματα ήταν ακόμα καλά, αλλά είπαμε απλά ότι ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Ήταν μια αμοιβαία απόφαση”.

Η ηθοποιός λέει ότι αυτές τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθεί να δείχνει γενναία. «Αισθάνομαι τη θλίψη. Γελώ τώρα, αλλά κλαίω όταν ακούω μουσική. Ελπίζω να αισθάνεται και αυτός θλίψη», λέει. Η Μεϊτάλ ελπίζει ότι αυτή και ο Πατσίνο θα παραμείνουν φίλοι. «Θέλουμε να είμαστε στη ζωή του άλλου», επιμένει. «Προσπαθώ να μένω φίλη με όλους τους πρώην μου».

Exit mobile version