Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορονοϊός – Ελλάδα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «μένει σπίτι» και διαβάζει Coelho
LIFESTYLE

Κορονοϊός – Ελλάδα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «μένει σπίτι» και διαβάζει Coelho

Κορονοϊός - Ελλάδα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο που περνάει κεκλεισμένων των θυρών

Κορονοϊός – Ελλάδα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται εδώ και ημέρες μέσα στο σπίτι του συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ο νικητής του Survivor αξιοποιεί τον άπλετο χρόνο που έχει στη διάθεσή του και φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο δημιουργικά τις ώρες του. Με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει τι ακριβώς επιλέγει να κάνει… κεκλεισμένων των θυρών. Εκτός από τη γυμναστική και την μαγειρική, ο Ντάνος το έριξε και στο διάβασμα. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να καταπιαστεί με τα βιβλία του Paulo Coelho και να περάσει το βράδυ του διαβάζοντας. «Πίστη, ελπίδα και αγάπη» είναι οι λέξεις που υπογραμμίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εικόνα που δημοσίευσε στο λογαριασμό του.

Προσπαθεί και εκείνος να σκεφτεί όλο και περισσότερες ιδέες για να μην αφήσει τον εαυτό του να βαρεθεί ή να κάνει αρνητικές σκέψεις λόγω της όλης δύσκολης κατάστασης που βιώνει και η Ελλάδα εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας. Μια γαλήνια μελωδία, οι στίχοι από ένα τραγούδι, το πιάτο που ετοιμάζεις για το γεύμα σου, μια ταινία ή ακόμη και η θέα έξω από το μπαλκόνι του σπιτιού είναι σε κάτι τέτοιες στιγμές ικανά να σου φτιάξουν κατευθείαν τη διάθεση, έστω κι αν πριν συμβούν όλα αυτά, τα θεωρούσε κανείς δεδομένα.

«Μένουμε Σπίτι»: Το τραγούδι των Ελλήνων καλλιτεχνών για τον…κορωνοϊό

Την εκστρατεία του υπουργείου Υγείας που έδωσε το σύνθημα να μένουμε στο σπίτι για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού, έκαναν πράξη και τραγουδιστά διάφοροι καλλιτέχνες που γύρισαν ένα σχετικό βίντεο με σκοπό να μεταδώσουν το σημαντικό αυτό μήνυμα.  Βασισμένοι στο “Θα κάτσω σπίτι”, το γνωστό τραγούδι του αείμνηστου Λουκιανού, δημιούργησαν ένα όμορφο και επίκαιρο remake.Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Xρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρίζα Ρίζου, ένωσαν τις φωνές τους, και τράβηξαν τα δικά τους #menoumespiti videos. Είναι κοινωνική προσφορά της Walnut entertainment Greece και όλων των συμμετεχόντων και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις