Κορωνοϊός Ισπανία: Η καραντίνα αποκάλυψε όργιο έξι ατόμων

ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός Ισπανία: Η καραντίνα αποκάλυψε όργιο έξι ατόμων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Κορωνοϊός Ισπανία: Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφίες για τους έξι συμμετέχονες στο όργιο.

27.03.2020 | 10:43

Κορωνοϊός Ισπανία: Αστυνομικοί στην Μαδρίτη «μπούκαραν» σε διαμέρισμα μετά τα παράπονα των κατοίκων του κτηρίου ότι έμπαιναν και έβγαιναν ανεξέλεγκτα άνθρωποι παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία είναι σε ισχύ καραντίνα λόγω της κρίσης με τον κορωνοϊό. Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση είδαν έξι ανθρώπους – τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες – να συμμετέχουν σε σεξουαλικό όργιο. Βρήκαν στο διαμέρισμα το οποίο είχε τρία υπνοδωμάτια σημαντικές ποσότητες αλκοόλ αλλά και αρκετά αποτσίγαρα.

Η εκτίμηση στην οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί μετά την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο είναι ότι το διαμέρισμα λειτουργούσε ως άτυπος οίκος ανοχής καθώς όπως διαπίστωσαν μόνο η μια γυναίκα ήταν καταχωρημένη ως ένοικός του. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφίες για τους έξι συμμετέχονες στο όργιο με την μία να κατηγορείται για παραβίαση των διατάξεων για ηχορύπανση και τους άλλους πέντε για παραβίαση της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

Η αρχή της επιδημίας στην Ισπανία

Σύμφωνα με την Guardian, στην εξάπλωση της επιδημίας στην Ισπανία συνέβαλε η μαζική μετακίνηση οπαδών της Βαλένθια στο Μπέργκαμο στις 19 Φεβρουαρίου, για να παρακολουθήσουν παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. «Αλλά ο κύριος λόγος που συνέβη ό,τι συνέβη είναι απλός», συνεχίζει η εφημερίδα. «Στα τέλη Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου ο καιρός ήταν ασυνήθιστα ήπιος, με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να κάνουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο: να πλημμυρίζουν τα καφέ, να μιλούν σε κοντινή απόσταση και να ανταλλάσσουν φιλιά».

Το 12% των συνολικών κρουσμάτων στη χώρα αφορά ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, στοιχείο που έχει άμεσες επιπτώσεις για τη φροντίδα των ασθενών, μεταθέτοντας ακόμη μεγαλύτερα βάρη στο εξαντλημένο προσωπικό, που εξακολουθεί να δίνει τη μάχη στα νοσοκομεία της χώρας. Επίσης, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού. «Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ αντέδρασε αργά και αδέξια, καθώς αναπνευστήρες, προστατευτικό υλικό για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τεστ για τον ιό εξακολουθούν να βρίσκονται στη φάση της προμήθειας», αναφέρει η εφημερίδα.

Δείτε ακόμα

Βίντεο σοκ από το George Washington – Τι κάνει ο κορωνοϊός στους πνεύμονες ασθενούς

Μπολσονάρου: Οι Βραζιλιάνοι δεν κολλάνε ποτέ τίποτα – Οργή στη χώρα, φωνές από τα παράθυρα

Η εκτίμηση καθηγητή ΕΚΠΑ για τα κρούσματα στην Ελλάδα – “Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί”

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Ρόδο – Βρέφος 7,5 μηνών

Exit mobile version