Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 25/3/2020: Τα νεύρα του Κουτσόπουλου και η επική γκάφα της Ντέμη
LIFESTYLE

MasterChef 25/3/2020: Τα νεύρα του Κουτσόπουλου και η επική γκάφα της Ντέμη

MasterChef 25/3/2020: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για όσα είπε ο Ηλίας προκειμένου να υποστηρίξει τη γαστρονομική του προσπάθεια.

MasterChef 25/3/2020: Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, κατά την διάρκεια του Τεστ Δημιουργικότητας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέσπασε σε έναν παίκτη. Συγκεκριμένα, ενώ οι τρεις σεφ έκριναν το πιάτο του Ηλία Κιαζόλι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για όσα είπε ο Ηλίας προκειμένου να υποστηρίξει τη γαστρονομική του προσπάθεια. «Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις;»!

Και τόνισε: «Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα, θα το πω μια τελευταία φορά, είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του».

Το «ξεκαθάρισμα» του Κουτσόπουλου

Και κατέληξε λέγοντας: «Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω», είπε φανερά εκνευρισμένος ο
Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η γκάφα της Ντέμη

Μια επική στιγμή έζησαν οι κριτές του MasterChef 4, κατά το Mystery Box. Όταν ήρθε η ώρα της αξιολόγησης των πιάτων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τη Ντέμη, προκειμένου να δοκιμάσουν το πιάτο της. «Νομίζουμε ότι θέλουμε να δούμε και άλλα πιάτα! Ντέμη», είπε ο σεφ και κριτής του MasterChef 4. Κανείς, ωστόσο, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Η Ντέμη πήγε το πιάτο της στους κριτές, αλλά προς έκπληξή τους είχε φάει το μισό. «Και ακούω το όνομα μου… Φίλε, τι θα κάνω τώρα; Τα έχω φάει τα μισά», είπε η παίκτρια του MasterChef 4 στην κάμερα.  «Αλλά δεν θα γελάσει ο κόσμος; Δεν θα έχουν κάτι να συζητάνε; Μια γκάφα δική μου;», είπε η παίκτρια του MasterChef 4 στην κάμερα.

Λ.Κ.: Το έφαγες;
Ν.Γ.: Ναι!
Λ.Κ.: Αλήθεια;
Ν.Γ.: Ναι!
Λ.Κ.: Και εμείς τι θα φάμε;
Ν.Γ.: Εντάξει… Έχει από κάτω την κρέμα, λείπουν όμως τρία στοιχεία!
Λ.Κ.: Έλα ρε Ντέμη, έτρωγες το φαγητό σου; Αλήθεια;
Ν.Γ.: Απογοητεύτηκα, γι’ αυτό τα έτρωγα. Η κρέμα είναι από κάτω. Λείπει το καμένο λάχανο και το παντζάρι!

Δείτε ακόμα

23ος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα

Με τα… τρολ τα βάζει ο Καψώχας – Κατέβασε την αδιανόητη ανάρτηση και επανήλθε με νέα!

SPOILER: Η τελική εξάδα που πάει στον τελικό του MasterChef

«Δεν φταίνε οι Κινέζοι για τον κορονοϊό»: To ξέσπασμα του Τσανγκ για τα ρατσιστικά σχόλια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις