Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 25η Μαρτίου 2020 ευχές: Ηχηρό μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ στην Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

25η Μαρτίου 2020 ευχές: Ηχηρό μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ στην Ελλάδα

25η Μαρτίου 2020 ευχές: «Το Κράτος του Ισραήλ συγχαίρει την Ελληνική Δημοκρατία για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της, την 25η Μαρτίου».

25η Μαρτίου 2020 ευχές: Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Ισραήλ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και φιλίας μεταξύ των δύο λαών. Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα: «Το Κράτος του Ισραήλ συγχαίρει την Ελληνική Δημοκρατία για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της, την 25η Μαρτίου».

«Καθώς η ημέρα και η εποχή επισκιάζονται από την παγκόσμια προσπάθεια καταπολέμησης του κορονοϊού, το Ισραήλ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και φιλίας μεταξύ των αρχαίων λαών μας, οι οποίοι στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας τους έχουν υπερβεί πολλές προκλήσεις. Είμαστε σίγουροί ότι η ανθρωπότητα και η φιλία των λαών μας θα κερδίσουν».

Οι ευχές των Μπακς

Αξίζει να σημειωθεί πως για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, αλλά και για τη «μάχη» που δίνει η χώρα μας με τον κορωνοϊό, απέστειλαν ευχές, μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Facebook, οι Μιλγουόκι Μπακς. «Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες. Πιο φωτεινές μέρες θα έρθουν» αναφέρει το μήνυμα των «Ελαφιών», το οποίο συνοδεύεται με φωτογραφία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Δείτε ακόμα

Οι «πειθαρχημένοι» ασθενείς, οι «επαφές» που ξεπορτίζουν και η υγειονομική βόμβα

21 νεκροί στην Ελλάδα – Πρώτος θάνατος στην Ξάνθη

Η στιγμή που ελληνικά μαχητικά πετούν πάνω από την Κάσο (vid)

Συγκίνηση στον Έβρο – Τελετή με διέλευση F-16 για την εθνική επέτειο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις