40χρονη Καστοριά: Νεκρή μητέρα τριών παιδιών, ήταν θετική στον κορονοϊό

ΕΛΛΑΔΑ

40χρονη Καστοριά: Νεκρή μητέρα τριών παιδιών, ήταν θετική στον κορονοϊό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

40χρονη Καστοριά: Από κορονοϊό έχασε τη ζωή της μια 40χρονη μητέρα από τα Κορέστεια Καστοριάς, κάτι το οποίο αποδείχθηκε μετά θάνατον.

24.03.2020 | 18:04

40χρονη Καστοριά: Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα του περασμένη Σαββάτου, στο σπίτι της, στον οικισμό Κορέσιο Καστοριάς, μια 41χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών.  Πρόκειται για τι 20ο και νεότερο θύμα του ιού στη χώρα μας. Όπως είπε στο protothema.gr o αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, η γυναίκα είχε συμπτώματα και είχε λάβει οδηγίες να παραμείνει στο σπίτι της, ενώ δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξέπνευσε και κατόπιν λήφθηκε δείγμα για να εξεταστεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο κ. Σαββόπουλος, το δείγμα βγήκε θετικό.

Η 41χρονη είχε άσθμα, είχε παρουσιάσει συμπτώματα σχετικό με τον ιό και συγκεκριμένα πυρετό. Φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της, απομονωμένη. Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγειας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε. Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό στον κορωνοϊο.

Πλέον, τόσο ο σύζυγος, όσο και τα παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία της κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο, καθώς έπρεπε να ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δείτε ακόμη

Κορονοϊός: Το Robert Koch προβλέπει τι θα γίνει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες

Covid 19: Στο “κόκκινο” η ανησυχία των Ελλήνων

“Μένουν σπίτι” – Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Exit mobile version