Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία: Από παγκάκι σε παγκάκι ο δήμαρχος
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Από παγκάκι σε παγκάκι ο δήμαρχος

Λαμία: Ο Δήμαρχος Λαμιέων πήγαινε από παγκάκι σε παγκάκι προκειμένου να ενημερώσει και να συνετίσει, κυρίως στους ηλικιωμένους

Λαμία: Δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που συνεχίζουν να αγνοούν τα περιοριστικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό του κορονοϊού. Μάλιστα, δεν τους πτοούν ούτε οι εκκλήσεις των ειδικών να μείνουμε σπίτι, ούτε και η απειλή του πρωθυπουργού ότι θα επιβάλει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Ειδικά ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών ώθησε πολλούς σε βόλτες σε πάρκα και παραλίες, αλλά και άραγμα στα παγκάκια για… ηλιοθεραπεία.

Μια τέτοια εικόνα αντίκρισε και ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος στις πλατείες της πόλης και βγήκε παγανιά. Πολλοί και κυρίως ηλικιωμένοι, αλλά και αρκετοί Ρομά εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό βγήκαν στην πλατεία Πάρκου. Ο Δήμαρχος Λαμιέων πήγαινε από παγκάκι σε παγκάκι προκειμένου να ενημερώσει και να συνετίσει, κυρίως στους ηλικιωμένους, ώστε να μην βγαίνουν έξω γιατί κινδυνεύουν.

Λαμία: Έκκληση παραμονής στο σπίτι

Για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος έκανε έκκληση προς όλους τους Δημότες να μείνουν στα σπίτια τους. «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ζωές των δικών του ανθρώπων και τις ζωές των άλλων. Είναι η ώρα της ατομικής και της κοινωνικής ευθύνης…..», είπε ο κ. Θύμιος Καραΐσκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στα οικονομικά μέτρα

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Αξιολογώντας το πρωθυπουργικό διάγγελμα

Φυγή ασυνειδησίας: Ουρές στα διόδια, γέμισαν τα νησιά

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις