Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορονοϊός Ελλάδα: Το συγκινητικό μήνυμα της Μπεκατώρου για τα “δεδομένα”
LIFESTYLE

Κορονοϊός Ελλάδα: Το συγκινητικό μήνυμα της Μπεκατώρου για τα “δεδομένα”

Κορονοϊός Ελλάδα: Σοκαρισμένη είναι η Μαρία Μπεκατώρου με τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει, όχι μόνο η χώρα μας, αλλά σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης από την εξάπλωση του ιού.

Κορονοϊός Ελλάδα: Λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, οι εκπομπές που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου «Still Standing» και «Your Face Sounds Familiar» έχουν σταματήσει. Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου, όπως όλοι, μένει σπίτι για προληπτικούς λόγους. Το πρωί της Τρίτης η ίδια θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με τους followers της στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα για τις ημέρες που διανύουμε.

«Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς… Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν…Δεν το υπολόγισες…Δεν εκτίμησες σωστά…Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις…Σε πρόλαβαν τα γεγονότα.

Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη.Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί, είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει. Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία, οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι! Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη. Με αγάπη Μαρία», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου.

View this post on Instagram

Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς… Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν…Δεν το υπολόγισες…Δεν εκτίμησες σωστά…Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου!Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις…Σε πρόλαβαν τα γεγονότα.Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη.Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες,σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί,είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει.Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία,οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι!Υπομονή.Κουράγιο.Δύναμη. Με αγάπη Μαρία

A post shared by @ mariampekatwrou on

Δείτε ακόμη

Η Φαίη Σκορδά για τον κορωνοϊό -Ξέσπασε για τα αρνητικά μηνύματα που έλαβε

Σάκης Τανιμανίδης: Είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο, όταν έβηχα μου “βαρούσε” στο κεφάλι (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις