Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκη Θωμοπούλου γέννησε: Υποδέχθηκε το πρώτο της μωράκι με τον Γιάννη Μαρακάκη
LIFESTYLE

Νίκη Θωμοπούλου γέννησε: Υποδέχθηκε το πρώτο της μωράκι με τον Γιάννη Μαρακάκη

Νίκη Θωμοπούλου γέννησε: Η Νίκη Θωμοπούλου μέχρι προχθές βρισκόταν στο σπίτι της, με σκοπό να προφυλαχθεί.

Νίκη Θωμοπούλου γέννησε: Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης. Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 4.500 γραμμαρίων, που ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό. Η Νίκη Θωμοπούλου μέχρι προχθές βρισκόταν στο σπίτι της, με σκοπό να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό.

Η ίδια μάλιστα έβλεπε ταινίες και σειρές στο κρεβάτι της, ενώ είχε ανεβάσει και μια τελευταία φωτογραφία από την παραλία με μαγιό και την κοιλιά. «Ευτυχώς που προλάβαμε να βγάλουμε τις καθιερωμένες φώτος πριν γεννήσουμε και φυσικά πριν κλείσουν οι παραλίες!!! Τώρα, μένουμε όλοι σπίτι για να προφυλάξουμε και τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας!» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Νίκη Θωμοπούλου.

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Η βόλτα του ζευγαριού έναν μήνα πριν

Μάλιστα, σχεδόν έναν μήνα πριν, η Νίκη Θωμοπούλου διοργάνωσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά baby shower μαζί με τις κολλητές της σε ένα υπέροχο μαγαζί και το υπέροχο γεγονός αποκάλυψαν οι κολλητές της μέσα από τα social media. Το ζευγάρι συνέχιζε να απολαμβάνει τον έρωτα και παρά το γεγονός ότι η Νίκη Θωμοπούλου επρόκειτο να γεννήσει σε λίγες ημέρες, δεν σταματούσε τις βόλτες. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Η Νίκη Θωμοπούλου σε κάθε της εμφάνιση είναι λαμπερή και κούκλα. Στην πρωινή αυτή της έξοδο, επέλεξε ένα άνετο μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με oversized μαύρο πουλόβερ ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα παλτό μαύρο. Φυσικά, δεν παρέλειψε να φορέσει τα κοσμήματα της που έκαναν ακόμη πιο ιδιαίτερο το σικ ντύσιμό της.

Δείτε ακόμα

Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε ο Μαρακακης ότι θα γίνει πατέρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις