Νίκος Δένδιας κορωνοϊός: Μήνυμα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Δένδιας κορωνοϊός: Μήνυμα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Νίκος Δένδιας κορωνοϊός: Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα υποκλίθηκε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές με μαζικά χειροκροτήματα λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.

16.03.2020 | 13:26

Νίκος Δένδιας κορωνοϊός: Μήνυμα ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας έστειλε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και σε όλους τους επαγγελματίες της Υγείας, που με αυταπάρνηση μοχθούν νυχθημερόν για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

«Είμαστε ευγνώμονες!», ήταν το μήνυμα του υπουργού. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα υποκλίθηκε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη τους απέναντι στον κορωνοϊό με μαζικά χειροκροτήματα λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.

Ελλάδα κορωνοϊός: Η Ελλάδα «υποκλίθηκε»

Η χώρα μπορεί να μην βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά την ελληνική κοινωνία, η οποία πέραν ορισμένων εξαιρέσεων, έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο. Επιστήμονες και αρμόδιοι φορείς υπενθυμίζουν καθημερινά τη σημασία της ατομικής ευθύνης με το μήνυμα «μένουμε σπίτι» με στόχο να περιοριστούν οι μετακινήσεις και η περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού. Έτσι οι περισσότεροι περιορίζονται στο σπίτι τους σε ένα τρόπον τινά κατ’ οίκον περιορισμός.

Τις τελευταίες ώρες, μέσω social media δημιουργήθηκε ένα μήνυμα που διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα. «Στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και χειροκροτούμε νοσοκόμους και νοσηλευτές για την μάχη που δίνουν». Το παράδειγμα έστειλαν χθες οι Ισπανοί και σήμερα ο ελληνικός λαός ανταποκρίθηκε. Πιστοί στο διαδικτυακό κάλεσμα, αρκετοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να επευφημούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, χειροκροτώντας και φωνάζοντας «μπράβο» και «είμαστε μαζί σας».

Δείτε ακόμα

VIRAL: Οι Έλληνες χειροκροτούσαν και κάποιος είχε όρεξη γι’ “αστεία”

Exit mobile version