Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother πρεμιέρα: Νέα ανακοίνωση για την έναρξη του ριάλιτι
LIFESTYLE

Big Brother πρεμιέρα: Νέα ανακοίνωση για την έναρξη του ριάλιτι

Big Brother πρεμιέρα: Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το «Καφέ της Χαράς» και το «Master Chef» ανακοινώθηκε πως αναβάλονται και οι παραγωγές Γεωργίου - Νικολάου. 

Big Brother πρεμιέρα: Aναβάλλει προσωρινά o ΣΚΑΙ την πρεμιέρα του «Big Brother». «Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων. Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο. Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το «Καφέ της Χαράς» και το «Master Chef» ανακοινώθηκε πως αναβάλονται και οι παραγωγές Γεωργίου – Νικολάου. Όπως ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος στο «Έλα Χαμογέλα», το πρωί της Κυριακής, «από τη στιγμή που υπάρχουν εκπομπές κυρίως ψυχαγωγικές, δεν είναι δηλαδή ενημερωτικές προς ενημέρωση του κόσμου, ενδεχομένως στην πορεία της εβδομάδος να πάρουν τα κανάλια κάποιες αποφάσεις».

Big Brother πρεμιέρα

Τα προγράμματα που αναβάλλονται από τον ΑΝΤ1

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές θα προβάλλοντα από αύριο σε επανάληψη. Τα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες», της σειράς «Καφέ της Χαράς» αλλά και του «Πέτα τη φριτέζα» θα αρχίσουν να προβάλλονται από την αρχή. Θα δούμε ξανά τις σειρές δηλαδή από το πρώτο επεισόδιο. Το ίδιο δεν θα συμβεί και με τις σειρές «Εγκλήματα» και «Κωνσταντίνου και Ελένης» καθώς είναι παλιότερες σειρές και δεν τίθεται θέμα διακοπής γυρισμάτων όπως με τις παραπάνω.

Δείτε ακόμα

Η Μενεγάκη το… «τερμάτισε»: Πώς βγήκε και έκανε εκπομπή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις