Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοκτέιλ – Θεσσαλονίκη: Ουρά σε υπαίθριο bar παρά τον κορωνοϊό
ΕΛΛΑΔΑ

Κοκτέιλ – Θεσσαλονίκη: Ουρά σε υπαίθριο bar παρά τον κορωνοϊό

Κοκτέιλ - Θεσσαλονίκη: Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media έκαναν και πλάκα γράφοντας για «#antiviruscoctails».

Κοκτέιλ – Θεσσαλονίκη: Άλλο ένα κρούσμα ανευθυνότητας και απειθαρχίας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας, έδειξαν το Σάββατο επαγγελματίες και πολίτες στη Θεσσαλονίκη. Παρά το «λουκέτο» σε χώρους εστίασης και καφέ με στόχο τη αποτροπή της συνάθροισης πολλών ατόμων και πατώντας σε παραθυράκι για τα take away λειτούργησε κανονικά συρόμενο υπαίθριο coctail bar στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, από νωρίς το απόγευμα οι διψασμένοι για κοκτέιλ Θεσσαλονικείς έκαναν ουρά, σύμφωνα με το voria.gr για να εξυπηρετηθούν αγνοώντας επιδεικτικά κάθε σύσταση για προφυλάξεις από τον κορωνοϊό.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε, δε, στα social media  δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν τα κοκτέιλ ως «#antiviruscoctails»

Κορωνοϊός: Η ΚΕΕΡΦΑ έκανε συναυλία στα Βριλήσσια

Συναυλία στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου μέλη της ΚΕΕΡΦΑ παρά τις απαγορεύσεις και τις συστάσεις των ειδικών για αποφυγή συναθροίσεων. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε για τα δικαιώματα των μεταναστών παρά το γεγονός ότι ο τοπικός δήμος είχε απαντήσει σε σχετικό ερώτημα ότι «η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί». Σημειώνεται, δε, ότι η πλατεία Αναλήψεως βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λίγων περαστικών της πλατείας αλλά και προς μεγάλη επίσης έκπληξη των δεκάδων κατοίκων πέριξ της πλατείας οι οποίοι κλεισμένοι στα σπίτια τους άκουγαν τους δυνατούς ήχους της μουσικής και αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει. Το Vrilissiapress.gr παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο με το οποίο είχε ανακληθεί η αρχική άδεια και το οποίο οι διοργανωτές αγνόησαν επιδεικτικά.

Μυτιλήνη: Αντιφασιστική πορεία εν μέσω κορωνοϊού – Επίθεση και απειλές σε καταστηματάρχες

Άγνωστοι στην ουρά της πορείας επιτέθηκαν σε τουλάχιστον δυο επιχειρηματίες έναν στην αγορά της Μυτιλήνης και έναν έξω από την περιφέρεια Β. Αιγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλληλέγγυοι διαδηλωτές καθόλα την διάρκεια της πορείας μέσα στην αγορά έβριζαν και απειλούσαν όποιον καταστηματάρχη αντιδρούσε και τους φώναζε για τις απαγορεύσεις. Στην αρχή της αγοράς επιτέθηκαν σε επιχειρηματία, τον απείλησαν, του πέταξαν κάτω τα εξωτερικά ράφια, έγραψαν συνθήματα πάνω στον τοίχο του καταστήματος και όλα αυτά μάλιστα με την αστυνομία να βρίσκεται στο σημείο.

Μπορεί οι δρόμοι να έχουν αδειάσει, καταστήματα να κατεβάζουν ρολά χάνοντας το μεροκάματο για το καλό όλων μας, αλλά… οι αλληλέγγυοι σκέφτηκαν – παρά τους νέους θανάτους – να τα βάλουν με τον φασισμό!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καταστηματάρχες που δέχθηκαν επίθεση, έχουν προσκομίσει υλικό από τις κάμερες στην αστυνομίας και θα καταθέσουν μήνυση κατά πάντως υπευθύνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις