Μαράια Κάρεϊ παιδιά: Το σωστό πλύσιμο χεριών για προστασία από τον κορωνοϊό

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαράια Κάρεϊ παιδιά: Το σωστό πλύσιμο χεριών για προστασία από τον κορωνοϊό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Μαράια Κάρεϊ παιδιά: Η 49χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε από το σπίτι της, μέσω των social media, ένα χαριτωμένο και χρηστικό βίντεο κατά της εξάπλωσης του ιού.

14.03.2020 | 14:26

Μαράια Κάρεϊ παιδιά: Mε μια νέα καμπάνια στα Social Media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», το υπουργείο Υγείας  παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους. Ενημερώνει πως πρέπει να παραμείνουν στην οικία τους, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κοροναϊού. Tην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» (#μένουμε_σπίτι – #stayhome) έσπευσαν να στηρίζουν αρκετοί επώνυμοι.

Οι ίδιοι, μέσω του Facebook και του Instagram κάνουν έκκληση στους Ελληνες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να μην δουν αυτό το διάστημα σαν «διακοπές». Παράλληλα, η Μαράια Κάρεϊ μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, Μόροκαν και Μονρόε, ανήρτησε μέσω του tik tok πώς πρέπει να πλένουμε σωστά τα χέρια μας για να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό. Ταυτόχρονα, τραγουδάνε το «Fantasy», στη ραπ εκδοχή του με τον Ol’ Dirty Bastard.

Μαράια Κάρεϊ παιδιά: Η ανάρτησή της στο Instagram

Δείτε ακόμα

«I will survive»: Η Γκλόρια Γκέινορ τραγουδά για τον ιό και γίνεται viral

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version