Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο παιδί: Η τρυφερή ανάρτηση για το μωρό του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο παιδί: Η τρυφερή ανάρτηση για το μωρό του

Γιάννης Αντετοκούνμπο παιδί: O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κι ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξή του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο παιδί: Έναν μήνα πατέρας συμπληρώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και επέλεξε να το «γιορτάσει» με ένα δημόσιο «ευχαριστώ» μέσω Twitter. Η σύντροφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία με τον μικρό σταρ της οικογένειας κι ένα γράμμα, με το οποίο περιγράφει τον τελευταίο μήνα κι ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του. «Ο μήνας αυτός ήταν ο πιο όμορφος, ο πιο προκλητικός και ο πιο “γεμάτος” της ζωής μας» γράφει μεταξύ άλλων η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η σύντροφός του, Μαράια, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι έναν μήνα πριν και ο ευτυχής πατέρας «Greek Freak» δημοσίευσε τότε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στα social media, φροντίζοντας πάντως να καλύψει το πρόσωπο του βρέφους με ένα «emoji». Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το όνομα του μικρού αγοριού θα είναι Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο, με το μεσαίο όνομά του να αποτελεί φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πατέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο παιδί: Οι πρώτες ώρες του βρέφους

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η χαρά του Αντετοκούνμπο ώστε δημοσίευσε στο Tik Tok και ένα βίντεο από τις τελευταίες ώρες πριν τη γέννα. «Παίζοντας το παιχνίδι της αναμονής» έγραφε στη λεζάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσθέτοντας τη φράση «θα_με_σκοτώσει» για τη σύντροφό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση του Greek Freak συγκέντρωσε αμέτρητα likes, με αρκετούς στα σχόλια να καλούν τους Μπακς να κάνουν από τώρα συμβόλαιο στο μικρό αγόρι και άλλους να συμπαρίστανται στη Μαράια.

https://twitter.com/KRoseSharkey/status/1226968078711390208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1226968078711390208&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F973810%2Fo-giannis-adetokounbo-egine-pateras-i-proti-fotografia-tou-giou-kai-to-teleutaio-video-prin-tin-genna%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις