Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γωγώ Γαρυφάλλου χώρισε: Τίτλοι τέλους με τον Κυριάκο Χατζηδιαμαντή, ένα μήνα μετά τη γέννα
LIFESTYLE

Γωγώ Γαρυφάλλου χώρισε: Τίτλοι τέλους με τον Κυριάκο Χατζηδιαμαντή, ένα μήνα μετά τη γέννα

Γωγώ Γαρυφάλλου χώρισε: «Υπήρχανε καβγάδες και μπροστά σε ένα παιδάκι που ήρθε τώρα στη ζωή» είπε χαρακτηριστικά.

Γωγώ Γαρυφάλλου χώρισε: Η Γωγώ Γαρυφάλλου χώρισε πριν σχεδόν ένα μήνα, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Η τηλεστάρ χώρισε με τον συζυγό της στις 14 Φεβρουαρίου, ακριβώς ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους. «Ναι χώρισα. Υπόγραψα το διαζύγιό μου. Δεν ταίριαξα με τον σύντροφό μου. Υπήρχανε καβγάδες και μπροστά σε ένα παιδάκι που ήρθε τώρα στη ζωή… είπαμε καλύτερα και οι δύο μαζί να το διαλύσουμε»! Η Γωγώ Γαρυφάλλου τόνισε στον δημοσιογράφο της εκπομπής πως είναι καλά γιατί πλέον δεν υπάρχουν τσακωμοί και τόνισε πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Το ζευγάρι ήταν μαζί ένα χρόνο και παντρεμένο έξι μήνες.

Φέτος ωστόσο ήταν και η χρονιά της καθώς το 2020 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για εκείνη. Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου, που έγινε για πρώτη φορά μανούλα! Η παρουσιάστρια και ο πρώην πλέον σύζυγός της, Κυριάκος Χατζηδιαμαντής απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μωρό μου καλώς ήρθες. Σ’ αγαπώ πολύ», σχολίασε στην πρώτη ανάρτηση που έκανε νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της. Η νεογέννητη πρόκειται να ονομαστεί Αλίκη – Καλλιόπη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις