Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Λάμπρη – Μέλισσες: Ο ρόλος στη σειρά και το ασύλληπτο ποσό στο “Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι”
LIFESTYLE

Αγγελική Λάμπρη – Μέλισσες: Ο ρόλος στη σειρά και το ασύλληπτο ποσό στο “Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι”

Αγγελική Λάμπρη - Μέλισσες: Την Αγγελική Λάμπρη την γνωρίσαμε μέσα από το Παρά Πέντε και τον ρόλο της Αγγέλας.

Αγγελική Λάμπρη – Μέλισσες: Έπειτα από ένα διάστημα απουσίας από την τηλεόραση, η Αγγελική Λάμπρη έχει επιστρέψει στην μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα διάσημη από τον ρόλο της Αγγέλας στο «Παρα Πέντε», μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον ρόλο της στη σειρά. «Είχα περάσει από ένα casting τον Απρίλιο, όταν ακόμη έψαχναν για ηθοποιούς και με φωνάξαν γι’ αυτό το ρόλο», είπε η Αγγελική Λάμπρη. Η ηθοποιός σημειώνει πως κόσμος την βρίσκει στο δρόμο και εντυπωσιάζεται από την αλλαγή της για τον ρόλο στη σειρά. «Αυτό που μου λένε τελευταία είναι ‘δεν σας γνωρίσαμε στην αρχή στις Άγριες Μέλισσες’» λέει.

Η επιτυχία της κωμικής σειράς «Στο Παρά Πέντε» τεράστια. Τέτοια, που 15 χρόνια μετά πολύς κόσμος αναγνωρίζει την Αγγελική Λάμπρη ακόμη ως «Αγγελική Ιωακειμίδου», η θερμόαιμη κοκκινομάλλα στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. «Μάλλον θα ‘μαι γιαγιά και θα είμαι η Αγγέλα από το Παρά Πέντε ως γιαγιά. Αυτό θα με ακολουθεί, νομίζω, δεν με ενοχλεί καθόλου», λέει η ίδια για τον ρόλο που της χάρισε αναγνωρισιμότητα. Άλλωστε, η Αγγελική Λάμπρη συνδέεται πολύ στενά με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον σεναριογράφο που της έδωσε τον ρόλο στη σειρά. «Είναι οικογένεια, δεν είμαστε απλώς φίλοι, είναι ο νονός της μικρής μου…», λέει.

Ο ρόλος της Αγγελικής Λάμπρη στο «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι»

Η Αγγελική Λάμπρη όμως μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και για την εμπειρία της από την χολιγουντιανή παραγωγή «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», στην οποία και έλαβε μέρος πριν από πολλά χρόνια. Η ταινία με πρωταγωνιστές τον Νίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουζ γυρίστηκε στην Ελλάδα και σε αυτή, η Αγγελική Λάμπρη είχε έναν μικρό ρόλο, μια Ιταλίδας πόρνης. Ένας ρόλος, που όμως της προσέφερε περισσότερα από όσα θα έπαιρνε ποτέ στην Ελλάδα. «Τα χρήματα που πήρα τότε που έκανα μια Ιταλίδα πόρνη, τα έπαιρνε κάποιος εδώ ως πρωταγωνιστής. Εγώ ήμουν άγνωστη…» είπε η Αγγελική Λάμπρη και συμπλήρωσε: «Πολλά χρήματα θυμάμαι. Ήταν πάνω από εκατομμύριο, 1,3 κάτι τέτοιο…».

Η Αγγελική Λάμπρη θυμάται πως οι πρωταγωνιστές της σειράς περνούσαν συνέχεια χρόνο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. «Κάναμε παρέα, τρώγαμε όλοι μαζί. Θα σου πω ότι υπήρχε ένα τροχόσπιτο που έλεγε: “Angelika Lambri, prostitute 6” και είχα το ψυγείο μου με τις λεμονάδες μου, τις πορτοκαλάδες μου. Νομίζω αυτά εδώ δεν θα τα ζήσουμε ποτέ» είπε.

Τέλος, η Αγγελική Λάμπρη αναφέρεται σε έναν ιδιαίτερα ένθερμο θαυμαστή της στο θέατρο. «Θυμάμαι μια περίπτωση στο θέατρο που ερχόταν σχεδόν κάθε μέρα, καθόταν πρώτη θέση μόνος και μου είχε φέρει κινητό για να μπορεί να με παίρνει τηλέφωνο. Δεν το πήρα βέβαια» είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις