Ολυμπιακός – Γουλβς αναβολή: «Δεν θέλουμε να γίνει κεκλεισμένων το ματς»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Γουλβς αναβολή: «Δεν θέλουμε να γίνει κεκλεισμένων το ματς»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ολυμπιακός - Γουλβς αναβολή: Διαφωνεί ο τεχνικός της Γουλβς για τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

10.03.2020 | 17:59

Ολυμπιακός – Γουλβς αναβολή: Η Γουλβς κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League, μετά την αποκάλυψη του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι έχει προσβληθεί από τον Covid-19. Η αγγλική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μπροστά σε άδειες εξέδρες και ο προπονητής της, Νούνο Εσπίριτο Σάντο τόνισε σε συνέντευξή του στο Skysports πως είναι κάθετα αντίθετος στη διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλων, ενώ εξέφρασε και τη βούλησή του να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. «Αν πρέπει να πάμε να παίξουμε το ματς με τον Ολυμπιακό, θα πάμε. Αλλά δεν συμφωνoύμε, δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Δεν συμφωνώ με το να παίζουμε ποδόσφαιρο κεκλεισμένων των θυρών. Το βασικό νόημα του ποδοσφαίρου είναι να ψυχαγωγεί. Εάν οι φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, ποιο το νόημα;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Όλο αυτό είναι μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Δεν έχει νόημα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Προσποιούμαστε πως ζούμε μια φυσιολογική ζωή, ενώ τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Γιατί δεν σταματάμε το ποδόσφαιρο; Τι νόημα έχει να δίνουμε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών; Έτσι στέλνουμε το σωστό μήνυμα ότι όλα είναι εντάξει και μπορούμε να έχουμε επαφές με άλλους ανθρώπους, ενώ ο κόσμος όχι».

«Νομίζω πως είναι ώρα να σκεφτούμε αν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα παίξουμε κανονικά; Θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών; Υπάρχει άλλη επιλογή; Μπορούμε να σταματήσουμε αφού δεν έχει παιχτεί ακόμη κανένα παιχνίδι στο Europa League. Είναι κάτι που εξελίσσεται. Θα συμβεί κάποια στιγμή και στην Premier League. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο παιχνίδι κεκλεισμένων αλλά όλες οι χώρες υποφέρουν από αυτή την κατάσταση. Ας σκεφτούμε τα πάντα γύρω από αυτό».

Δείτε ακόμη

Ολυμπιακός – Γουλβς: Οι Άγγλοι ζητούν από την UEFA αναβολή του αγώνα

Exit mobile version