Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – θέατρο: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Τεχνοχώρο Cartel
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – θέατρο: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Τεχνοχώρο Cartel

Τσίπρας - θέατρο: Μια φωτογραφία του «με τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης», ανέβασε στο Instagram ο Αλέξης Τσιπρας.

Τσίπρας – θέατρο: O Αλέξης Τσίπρας αγαπάει το θέατρο και είναι αρκετές οι φορές που επιλέγει να περάσει το βράδυ του παρακολουθώντας κάποια θεατρική παράσταση. Συνεπής στα social media, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τους followers του για την παράσταση που παρακολούθησε αλλά και για το δυνατό της μήνυμά. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χθες στον Τεχνοχώρο Cartel και παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια».  Ενθουσιασμένος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον θαυμασμό του στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Mε τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέροντας το ‘’Άνθρωποι και Ποντίκια’’ του Τζον Στάινμπεκ, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Στον Τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό, η θεατρική πλοκή εκτυλίσσεται στον φυσικό χώρο, όπου πιθανότατα δεκάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν στο πραγματικό χρόνο, δίπλα μας, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο και τα φώτα της πόλης. Μια παράσταση τόσο σκληρή όσο και ο κόσμος γύρω μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας για την παράσταση.

Το «Ανθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, χαρακτηρίζεται ως μια σκληρή μα και βαθιά ανθρώπινη ιστορία διαψευσμένων ονείρων.

Τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη.

 

Δείτε ακόμη

«Βυζαντινόν» με δηλητήριο οχιάς για τον… κορονοϊό – Γλέντι στο Twitter με τον Βελόπουλο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις