Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βελόπουλος αλοιφές: To Youtube κατέβασε το βίντεο για τον… κορονοϊό
ΕΛΛΑΔΑ

Βελόπουλος αλοιφές: To Youtube κατέβασε το βίντεο για τον… κορονοϊό

Βελόπουλος αλοιφές: Παρά το γεγονός ότι είναι εν ενεργεία πολιτικός αρχηγός (επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης) ο Κυριάκος Βελόπουλος συνεχίζει τις τηλεπωλήσεις.

Βελόπουλος αλοιφές: Σάλο προκάλεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο επικεφαλής του κόμματος Ελληνική Λύση, που διαφήμισε προϊόν που υποτίθεται ότι προστατεύει από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την διαφήμιση του Βελόπουλου από την τηλεόραση για την αλοιφή που… καταπολεμά τον κορωνοϊό, το Youtube απέσυρε το σχετικό βίντεο.

Μάλιστα, το μήνυμα του Youtube στο βίντεο για την αλοιφή για τον κορωνοϊό που προμόταρε ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι «Αυτό το βίντεο καταργήθηκε επειδή παραβαίνει την πολιτική του YouTube για τη ρητορική μίσους».

«Ο κορωνοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε Ok. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα. Πάρτε το και θα με θυμηθείτε…».

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1235908121920495617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1235908121920495617&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alphafreepress.gr%2F2020%2F03%2F07%2Fpolitikh%2Fvelopoulos-koronoios-aloifes-to-vyzantinon-kai-to-glenti-sto-twitter%2F

Δείτε ακόμη

«Βυζαντινόν» με δηλητήριο οχιάς για τον… κορονοϊό – Γλέντι στο Twitter με τον Βελόπουλο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις