Έβελυν Καζαντζόγλου Times: Στις πιο στιλάτες γυναίκες της εβδομάδας μόδας του Παρισιού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έβελυν Καζαντζόγλου Times: Στις πιο στιλάτες γυναίκες της εβδομάδας μόδας του Παρισιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έβελυν Καζαντζόγλου Times: Πρόσφατα η fashion influencer ταξίδεψε στο Παρίσι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας και παρακολούθησε το fashion show του οίκου Kenzo.

05.03.2020 | 12:42

Έβελυν Καζαντζόγλου Times: H fashion influencer Εβελυν Καζαντζόγλου πήγε στο Παρίσι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας και παρακολούθησε το fashion show του οίκου Kenzo. Φορώντας ρούχα του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη και κρατώντας μια τσάντα Bottega Veneta, η Εβελυν Καζαντζόγλου τράβηξε την προσοχή των «The Times» του Λονδίνου, οι οποίοι την συμπεριέλαβαν σε άρθρο τους στο διαδίκτυο στις πιο καλοντυμένες της εβδομάδας μόδας. H κοκκινομάλλα influencer εντυπωσιάζει καθημερινά με τις υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram με τα διάφορα looks που υιοθετεί.

Με σήμα κατατεθέν τα κόκκινα μαλλιά της, η Εβελυν Καζαντζόγλου ταξιδεύει πολύ συχνά και μοιράζεται μαζί μας όμορφες στιγμές από τους προορισμούς που επισκέπτεται και ξεχωρίζει για τα μοναδικά looks της. Ο Έλληνας σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης ενθουσιάστηκε με το γεγονός και δημοσίευσε το άρθρο των «The Times» στο προφίλ του στο Facebook. «Η αγαπημένη μου Εβελυν Καζαντζόγλου ροκάρει στην εβδομάδα μόδας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κριτής του «My Style Rocks».

Το άρθρο των Times

Η όμορφη Έβελυν Καζαντζόγλου καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις και το στυλ της.

Μια ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram και θα δεις ένα κορίτσι νέο, όμορφο, γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και όρεξη για δουλειά. Πάντα στιλάτη, σέξι χωρίς να χάνει την κομψότητά της.

Exit mobile version