Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Ούστα παιδί: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον σύντροφό της – Μανούλα για πρώτη φορά
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Ούστα παιδί: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον σύντροφό της – Μανούλα για πρώτη φορά

Αλεξάνδρα Ούστα παιδί: Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια, ενώ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Καλλιθέας τον Σεπτέμβριο του 2016.

Αλεξάνδρα Ούστα παιδί: Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς να το μάθει κανείς, η Αλεξάνδρα Ούστα. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Γιάννης Σαρακατσάνης πλέουν φυσικά σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία. Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια, ενώ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Καλλιθέας τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός» είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Αλεξάνδρα Ούστα. Αξίζει, να σημειωθεί η ιδιαίτερα συγκινητική σύμπτωση πως η Αλεξάνδρα Ούστα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την ίδια μέρα που συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.

Αλεξάνδρα Ούστα παιδί: Δείτε τί είπε στην εκπομπή
Δείτε ακόμα

“Έχουμε συμφωνήσει ότι θα χωρίσουμε, είναι αφροδισιακό” – Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Λαγιό στον Αρναούτογλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις