«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 84: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 4/3

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 84: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 4/3

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 84: Η Ελένη πηγαίνει στο Βασταρδή, θέλοντας να μάθει ποιες θα είναι οι συνέπειες σε περίπτωση που υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δυο γονείς.

04.03.2020 | 12:06

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 84: Η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες». Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα; Στο σπίτι του Τόλλια η κατάσταση με το ερωτικό τρίγωνο παραμένει τεταμένη. Η Παγώνα, πικραμένη από την συμπεριφορά της Ουρανίας, της μιλά άσχημα και της δηλώνει πως δεν θέλει πια να έχουν καμία σχέση. Η Ελένη γνωρίζοντας πως η Δρόσω είναι κόρη του Μιλτιάδη ανησυχεί για το παιδί που εκείνη κυοφορεί με τον πρώτο της ξάδερφο Νικηφόρο. Ωστόσο, ένα σημάδι στο σώμα της αδερφής της, πανομοιότυπο με εκείνο που είχε ο πατέρας της, την βάζει σε υποψίες στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Ανήσυχη λοιπόν για το σημάδι της Δρόσως, επισκέπτεται τη Δέσπω και βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη. Φαίνεται πως η Ελένη παραιτήθηκε από τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Λάμπρο, με βάση μια υπόθεση που ήταν εσφαλμένη από την αρχή. Ο Μελέτης ξέφυγε από την σκληρή τιμωρία του Δούκα, για τη σχέση του με την κόρη του Πηνελόπη. Ωστόσο, παραμένει το μεγάλο μυστικό του γαμπρού της οικογένειας Σεβαστού, στις «Άγριες Μέλισσες». Υπό αυτό το πρίσμα, ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κλεομένη. Τέλος, η Ασημίνα συναντά τη Δρόσω, μετά την αποκάλυψη που διέλυσε όλο της τον κόσμο. Η Ασημίνα θα απαιτήσει να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της, που είχε ως αποτέλεσμα την εγκυμοσύνη από τον Νικηφόρο. Η συνάντηση αυτή αναμένεται να αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στη ψυχή των δυο αδελφών.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 84: Το trailer για σήμερα

Exit mobile version